Búcsú az eldugult fülektől, amikor úszik a medencében: van egy azonnali trükk

Van egy azonnali trükk, amivel elbúcsúzhatsz eldugult fülekre, amikor az o-ban fürödik. Elérkezett a szezon, hogy hosszú órákat töltsünk a tengerben vagy a medencében. A víz az a frissítő elem, amely teljesen elmerít bennünket a kapcsolat teljes széthúzásában. Meg kell állnunk és felépülnünk kell több napos stressz és tevékenység után. Egy jó megmártózásnak nem kell rémálommá válnia, éppen ellenkezőleg. Véget vetünk a tengerben vagy a medencében való fürdőzés egyik fő bosszúságának.

A trükk az eltömődött fülek megszüntetésére

Hűtsd le magad a medencében vagy a tengerben Az égig érő hőmérséklet mellett elengedhetetlen. A hőhullámok a napok nagy rémálmává váltak az égig érő hőmérőkkel. A megfelelő hidratálás elengedhetetlen, csakúgy, mint a tested lehető leghűvösebb tartása.

Ebben magas hőmérsékletű tenger, a víz lehet az egyetlen menedék, ahol elmerülhet, de légy óvatos. A fülek eltömődhetnek, ami nagyon furcsa érzést okoz. Ha veled megtörtént vagy megtörtént, egy apró vagy több mozdulattal véget vethetsz ennek a bosszantó eseménynek, attól függően, hogy jobban érzed magad.

Rázza meg a fülcimpáját megdöntött fejjel, hogy megkönnyítse a víz elvezetését, ez okozta az eltömődött fülek érzését, ami végül olyan bosszantó lehet. Ezzel a trükkel rekordidő alatt búcsút inthetsz ettől az Önt zavaró érzéstől, bármikor átültetheted a gyakorlatba, amikor csak szükséged van rá.

Ásíthat vagy rághat is hogy ez az érzés hamarabb eltűnjön, mint gondoltad. Ez egy valóság, amely végül az idei nyár meghatározója lesz. A törülközőn féloldalt fejjel is feküdhetsz, hogy a víz hamarabb kifolyjon a fülből.

Ezek olyanok Lehetővé teszik, hogy fülei tökéletes állapotban legyenek és ezzel véget vetni ezeknek a kellemetlenségeknek, amelyek a víz életünkbe érkezésekor jelentkeznek. Az elzáródott fülek megszüntetése ezekben a napokban valóság lesz. Ezt a trükköt úgy alkalmazhatod, ahogy neked megfelel a nyaralási napokon, amikor a víz lesz a főszereplő.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche