Dobj egy fóliagolyót a mosogatógépbe, és nézd meg, mi történik!

Az alufóliának számos felhasználási területe van, bár valószínűleg leggyakrabban szendvicsek csomagolására használjuk. Az alufólia a mosogatógépben is rendkívül hasznosnak bizonyult. Önnek ez valószínűtlennek tűnik? Íme egy trükk az evőeszközök tisztítására alumíniumfóliával.

Még akkor is, ha a legjobb mosogatógép mosószereket piacon, a probléma ismét jelentkezhet. Ezért érdemes ismerni azt a trükköt, amelytől az evőeszközök újjá fognak ragyogni, és megszabadulnak a csíkoktól és foltoktól más ételek.

Mosogatógépes alumíniumfólia

Hihetetlennek hangzik, de biztosítunk róla, hogy remekül működik. Ha szeretnéd élvezni a fényes evőeszközöket, csinálj két golyót alufóliából és dobja be őket a mosogatógépbe egy megfelelő mosószerrel, amely minden nap használsz. Kapcsolja be a mosogatógép programját, és legyen türelmes.

Alumínium fólia a mosogatógépben reagál a tablettákban lévő vegyi anyagokkal vagy a mosogatószerben lévő mosogatószerrel, miközben az folyik. Ennek eredményeképpen marad az edények tökéletesen tiszták és az evőeszközök csillogóak. A módszer teljesen biztonságos, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy a fólia megkarcolja a tányérokat, poharakat, villákat, kanalakat vagy késeket.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche