Mi a legjobb módja a fürdőszobai csempék tisztításának? Nincs szükséged semmilyen speciális termékre, hiszen valószínűleg már otthon is megvannak a szükséges termékek. Próbálja ki ezt a két technikát, és a felület sokáig ragyogóan tiszta lesz. A legjobb az egészben, hogy a trükkök nem igényelnek súrolást.

A fürdőszobai csempék rendszeres és alapos tisztítása nagyon fontos, mivel a szennyeződések gyorsan felhalmozódnak ott. Mindez a gőz, a kozmetikai lerakódások és a por miatt van, amely semmilyen felületről nem távozik. Érdemes különös figyelmet fordítani a csempékre, amelyek egy kapszulával moshatók. Gyakorlatilag mindenkinek van otthon mosogatógépe, aki rendelkezik mosogatógéppel.. Hogyan tisztítsuk meg a csempét mosogatógép tablettával? Adunk egy tippet.

Ahelyett, hogy a mosogatógépbe tennéd, tedd egy vödör vízbe. A csempe újjá fog ragyogni

Nem mindenki ismeri a mosogatógép-tabletták jótékony tulajdonságait, amelyek fényesítik, tisztítják és lágyítják a vizet. Válasszon olyanokat, amelyeknek nincs fóliás csomagolásuk, és kezdjen hozzá. Csak oldjon fel két darabot egy vödör forró vízben, és a folyadékba mártott puha ruhával alaposan törölje át a borogatást. Gyorsan látni fogja, hogy a szennyeződés és a por súrolás nélkül lejön, és a felület gyönyörűen ragyogni fog. Jó ötlet a maradék vizet a padló lemosására használni. Használjon mikroszálas felmosót, amely jól eloszlatja a folyadékot, és nem karcolja meg a fürdőszoba kényes felületeit.

Hogyan mossuk a csempéket, hogy ragyogjanak? A borotvahab segíthet

Egy másik trükk a fürdőszobai csempék tisztítására a borotvahab használata, ami szinte mindenkinek van a fürdőszobájában. A módszer hihetetlenül egyszerű. Csak fújja a terméket a csempére, egyenletesen oszlassa el egy szivacs puha oldalával, és várjon kevesebb mint fél órát.

Ezután töröljön le mindent a felületről, és nedves ruhával tisztítsa meg. A nehezen eltávolítható szennyeződések esetén a műveletet habozás nélkül megismételheti.

Kapcsolódó cikkek:

Permetezze ezt az oldatot a falon lévő penészre. Egy óra múlva már nyoma sem marad

Soha ne hagyja nyitva az ajtót a szennyes eltávolítása után. Sokan elkövetik ezt a hibát