Dr. Emilova receptjei a vasimmunitáshoz járvány idején:

Dr. Ljudmila Emilova az idők során bebizonyította, hogy a természetes életmódra vonatkozó receptjei nagyszerű alternatívát jelentenek a gyógyszeres gyógyszerek mellett. Most az orvos a legértékesebb tippjeit adja a vasimmunitáshoz a vírusjárvány idején és a fertőzések könnyű kezelésében.

A tavasz kellős közepén, amikor a világszerte több ezer ember halálát okozó koronavírus-járvány mellett számos más vírusos betegség is fellép, amelyek sokáig ágyban tarthatnak bennünket.

A megbetegedés elkerülése érdekében Dr. Emilova azt javasolja, hogy készítse el és fogyasszon híres mézszirupját, amely azonnal erősíti az immunrendszert. A csodatévő keverék házilag rendkívül egyszerűen elkészíthető, a hozzá szükséges termékek pedig az utóbbi időben tapasztalt áruhiány ellenére is mindenhol megtalálhatóak a kereskedelmi hálózatban.

Méz szirup

Szükségünk van citromra, amiből egy teáscsésze friss gyümölcslevet facsarhatunk. 3 evőkanál házi mézet kell hozzá adni, és rendkívül fontos, hogy valóban természetes legyen, és ne utánzat. Ahhoz, hogy homogén keverék legyen, a hozzávalókat vízfürdőben összekeverjük, előtte nem fogyasztjuk el. A keveréket azonban semmi esetre sem szabad forrni, mert akkor a méz elveszíti gyógyító tulajdonságait – magyarázza Dr. Emilova. A kész keveréket felhígíthatja egy kis vízzel, ha túl sűrűnek tűnik lenyelni, majd lassú kortyokban, de feltétlenül étkezés előtt 30 perccel igya meg.

Répalé

E könnyű, gyors és egyben rendkívül hatékony recept mellett Dr. Emilova azt tanácsolja, hogy reggeli, ebéd és vacsora előtt éhgyomorra igyunk meg egy pohár frissen facsart sárgarépalevet. A gyökérzöldség rendkívül erős immunstimulátor is, ugyanakkor rákkeltő hatású, minden méreganyagot elpusztít a szervezetben.

Köhögés elleni keverék tojássárgájával

Ha mégis elkapja az influenzát, gyakran a felépülés után is megmarad a köhögés, ami eléggé tartósnak bizonyul. küzdjünk ellene, Dr. Emilova azt tanácsolja, hogy vegyünk 2 tojást, amiből válasszuk el a sárgáját a fehérjétől. A tojások sárgáját verjük fehér habbá, majd keverjük össze három evőkanál cukorral. Köhögés esetén vegyen be 1 evőkanál keveréket étkezés előtt naponta kétszer.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche