Egész életedben rosszul akasztottad le a vécépapírt. Ezt így kell csinálni

WC-papír, ki tudja nélküle elképzelni a mindennapokat? Bármilyen triviális is ez a téma, képzelje el egy pillanatra, hogy otthon kifogyott a papírból. Teljes pánik, igaz?

Évekkel ezelőtt a vécépapír témája vitákat váltott ki a tudósok körében. Hála neki, tudjuk, hogyan kell felakasztani, és borzalom, én magam csináltam rosszul. Mindenképpen ellenőrizze, hogy Ön is elkövette-e ezt a hibát.

WC-papír a fürdőszobában

Aki egy hétig halogatta a fürdőszobai vegyszerek vásárlását, az tudja, mit jelenthet egy tekercs… Elfelejtettél már WC-papírt venni? Válsághelyzetben ráébredünk, hogy azon kevés hétköznapi cikkek közé tartozik, amelyeket nehéz pótolni.

Ennél is meglepőbb, hogy használat közben kevesen gondolnak bele, hogyan kell tárolni. Tudjuk, hogy a fel nem használt tekercseket száraz helyen tároljuk, hogy ne nedvesedjenek meg, de mit tegyünk a jelenleg használt tekercsekkel? Biztosak vagyunk benne, hogy helyesen használjuk?

Hogyan akasszuk fel a WC-papírt?

Nincs kétségem afelől, hogy mindenki ismeri a vécépapír használatát, de valahányszor meglátogatom a családomat, meglep, hogy fejjel lefelé akasztják a WC-papírt a fürdőszobában. A faltól vagy a falig? Ez a kérdés. Úgy döntöttem, hogy megnézem, és nagyon érdekes információkra bukkantam.

Kiderült, hogy a WC-papír évekkel ezelőtt felkeltette Jackie Vernon-Thompson etikett-szakértő figyelmét. Miután évekig vitatkozott férjével, hogyan kell akasztani a vécépapírt, irracionális ötlete támadt.

Egyértelmű volt, hogy egyikünk sem hajlandó változtatni ebben a kérdésben, ezért megállapodtunk abban, hogy az ő módszerét a földszinti fürdőszobában, az enyémet pedig az emeleten, a fő fürdőszobában. azt mondta.

A vécépapír a szakértők szerint

Ez azonban továbbra sem hagyta nyugodni. Engem sem győzött meg ez a magyarázat: „akasszon fel mindenki úgy, ahogy akar”. Kiderült azonban, hogy a WC-papír használatának egyetlen helyes módját a készítője, Seth Wheeler mondta ki még 1891-ben.

Nem volt kétsége afelől, hogy a vécépapírt úgy kell felakasztani, hogy a hegye felülről nyúljon, tehát a faltól el, ne felé. Higiéniai okok szólnak a WC-papír használatának ezen formája mellett. Ha a vécépapír nem ér hozzá a falhoz, nagymértékben csökken az egészségünkre veszélyes baktériumok terjedésének lehetősége.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche