Egész életedben rosszul csináltad. A hentesüzlet szerepe olyan titkot rejt, amelyet soha nem is gondoltál

Ha általában úgy veszed meg a húst, hogy látod, hogyan jön a tálcákon, de ha elmész egybe, hogy megvegyed vágott állapotban, akkor látni fogod, hogyan csomagolják be egy fehér papírba, amit sokan most fedeztek fel. , egy vírusossá vált videó nyomán, amely egy olyan funkciót rejt, amelyről nem tudtak. Akkor vedd tudomásul, mert Lehet, hogy egész életedben rosszul csináltad. Olyan titkot rejteget, amelyről sosem gondoltál.

A hentespapír titka

Amikor legközelebb a hentesboltba megy, ne dobja ki a papírt, amelybe be van csomagolva, mivel annak köszönhetően, amit a fiók mutatott, Tiktoker @patodepasoValójában, az a szerep sokkal többet szolgál A húst becsomagoljuk, amíg hazaérünk.

Ha megnézed, amint ez a már több mint 650 000 megtekintéssel és több mint 16 000 „lájkolással” rendelkező Tikoker videóján látható, a húsbolt fehér könyve Műanyag belsővel rendelkezik amivel a fagyasztóban tárolhatjuk a húst arra az esetre, ha nem fogjuk megfőzni az egészet.

Ahogy a fiatal nő elmagyarázza, és ahogy sokan mások is, amikor elmegy a hentesboltba, kihasználja, hogy becsomagolva adják neki a húst, hogy fagyasztóba vagy hűtőbe tegye. Azonban sokkal jobb használja ki a papírra ragasztott átlátszó műanyag előnyeit ahogy ő maga mondja, – Egész életemben rosszul csináltam.

A videóban azt is láthatjuk, hogyan mutat Magán a papíron megjelenik egy figyelmeztetés, amely meghatározza, hogy „kettő az egyben” és elmagyarázzák, hogy a belső műanyag segítségével becsomagolható a hús és a hűtőszekrényben tárolható. Így kifogástalan állapotban tudjuk tartani főzésig és a hűtőt kinyitva könnyebben láthatjuk, hogy melyik csomagról van szó, ha több is van. Egy „trükk”, amely a hús lefagyasztására is alkalmas, mivel ez a fajta műanyag fagyasztóba is alkalmas.

És így, Csak ki kell nyitni a fehér papírt, és az egyik sarokba kell menni, le kell választani a műanyagot, és használni kell a húshoz. Ilyen egyszerű és gazdaságos, hiszen nem kell cipzáras zacskót, műanyag fóliát vagy alumíniumot használnunk, ha hűtőszekrényben vagy fagyasztóban szeretnénk tárolni a húst, és nem szeretjük a fehér papírt.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche