Egészséges, gyors és olcsó főzés? Egy kerámia rizsfőző és egy forró levegős sütő segít

A piacunkon most megjelent új készülékek közül ezúttal két praktikus konyhai kisegítőt választottunk ki Önnek. Ezzel munkát, időt és kalóriát takarít meg.

Kerámia többfunkciós rizsfőző

A Catler márka újdonsága a modern technológiát és a hagyományos eljárásokat ötvözi. A CR 600 Ceramic Rice Cooker egy kézzel készített belső edény, amely kaolin és vulkáni iszap keverékéből készül, hozzáadva érceket és ritka ásványokat, a Maifant, az egészség kövét és a kunzitot, egy drágakövet, amely segít egyensúlyban tartani az immunitást. 1200 °C-on égetik, így nagyon tartós, tapadásmentes és egészséges. Az előre beállított programoknak köszönhetően a fehér és barna rizs mellett párolt húst, levest vagy zabkását is készíthet. Az egyszerű kezelésről az érintőképernyő gondoskodik, amelyen beállíthatja a pontos hőmérsékletet, valamint hőmérséklet-tartó funkciót is kínál.

Ajánlott ár: 2989 CZK

Bővebben a www.catler.cz oldalon

Forró levegős sütő Wi-Fi-vel

Az innovatív Rohnson R-2834 SmartChef XL Wi-Fi forró levegős sütő a modern idők készülékeit képviseli. Lehetővé teszi a rántást a jellegzetes szag nélkül, és mindenekelőtt alacsony zsírtartalommal – akár 80%-kal a hagyományos elkészítéshez képest. A nagy LED-es érintőképernyőn 6 előre beállított program közül választhat, a Wi-FI funkciónak köszönhetően okos alkalmazásból csatlakoztathatja a sütőt, amely tucatnyi receptet tartalmaz a mindennapi főzéshez.

Nézze meg az egészséges ételek elkészítését

A belső tartály 8 literes űrtartalmú, így egy nagy családot is könnyedén ehetsz. Az időzítő funkció automatikus kikapcsolással magától értetődő, és a keverési emlékeztető is praktikus. A biztonságos működést a hőszigetelt fogantyú és a túlmelegedés elleni védelem garantálja.

Ajánlott ár: 2399 CZK

További információ az eshop.rohnson.cz oldalon

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche