Egy csipkebogyó koszorú, amit akár egy gyerek is el tud készíteni. Teljesen egyszerű és szinte ingyenes

Óvatosan készüljünk fel a koszorúkészítésre, elegendő anyag szükséges otthon ahhoz, hogy szép gazdag koszorúnk legyen. A csipkebogyó az alap, kiegészítheted más természettel, ami tetszik. Szépek a lombos fák vagy tűlevelűek zöld gallyai, a fenyőtobozok, a különféle bogyók vagy más növények vagy a moha.

Az alap a korpusz

Ne felejtsük el a koszorú alapját, az úgynevezett korpuszt. Itt sincs helye a képzeletnek. Használható polisztirol, szalma, néha elég néhány gallyból, pedig vagy vékony drótból alapot készíteni. A kör alakú hímzőkeret is nagyszerű. Legyen kéznél olvasztópisztoly, madzag, kerti drót, kerti olló vagy kés.

Egy egyszerű csipkebogyó koszorú elkészítéséhez nézze meg a videót:

Forrás: Youtube

Borókában és kölesben gazdag

Kész vagy? Kezdjük egy dús koszorúval szalma alapon, aminek vitathatatlan előnye, hogy nem kell semmivel sem tekerni, sem befedni, a szalma természetes termék és ha kicsit kikandikál, akkor mindegy minden. Az ilyen típusú koszorúkhoz elegendő csipkebogyó gallynak kell lennie. Vágja le az ágakat a gyümölcsökkel legalább 20 centiméter hosszúságban a bokortól, így könnyebb lesz dolgozni és kezelni őket. Kombinálja a nyilakat borókával és kölessel. Vegyen a kezébe egy gazdag csokrot az összes növényből, és erősen rögzítse a testhez dróttal, ahogy a képen is látható. Az elsőt kissé fedje be a második virággal, és rögzítse újra. Így járjunk el a korpusz teljes kerületén, amíg a kör be nem záródik és egy gyönyörű, gazdag koszorút nem hozunk létre.

Hímző keret

Ha nincs elég csipkebogyója, és csak kis mennyiségű gallyat szedett, itt ihletet meríthet. Finom koszorú alapjául kör alakú hímzőkeretet használtunk, a természetes elemeket pedig közönséges zsinórral rögzítettük. A csipkebogyó piros termése a zöld puszpánggal kombinálva imádnivalóan néz ki. Fokozatosan kösse a kis virágokat a kerethez. Ha nincs elég a teljes kerületre, akkor mindegy, csak félig lehet díszíteni. Díszítsd kis kúpokkal.

Nyírfa az asztalon

Az asztalon lévő koszorú gyertyatartóként is funkcionálhat. Ez nyírfa rudakból készült, amelyeket körbe kötöttünk. Elég csipkebogyóval, nyírfa kéreg darabokkal és levelekkel díszíteni. Rögzítheti őket forró ragasztópisztollyal vagy erősebb cérnával vagy zsinórral. A koszorú közepére egy erősebb piros gyertya illik, és ne felejtsd el ennek szellemében díszíteni a körülötte lévő területet sem.

Áttört szépség

A polisztirol testeknek van egy hatalmas előnye. Kényelmesen beledughatók, ami darts esetén egyszerű. Csak egy kosárnak kell tele lenni velük. Tetejét piros és narancssárga berkenyebogyóval és fehér menyasszonyi fátyolvirággal díszítjük. Fokozatosan és türelmesen ragasszon fel mindent a korpusz teljes felületére, és elégedett lesz az eredménnyel.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche