Egy egyszerű trükk, amivel nem fogod tudni, hogy mi a betét és a skála: A szennyeződések eltűnnek a szemed elől, a csempék pedig tisztán ragyognak!

Bizonyára észrevetted már, hogy akárhányszor mosogatsz egy héten a fürdőszobában, a szennyeződés és a vízkő újra és újra megjelenik. Ez nagyon fárasztó és sok időt vesz igénybe. Ezért van egy nagyon hatékony módszerünk az Ön számára a portálról , amelynek köszönhetően a fürdőszoba sokáig tiszta marad!

A fürdőszoba nedves hely, és a csempén lerakódó szappanmaradványok mellett vízkőfoltok is megjelenhetnek.

A tökéletes tisztaság kulcsa ez a házilag készített tisztítószer…

Egy hatékony háztartási tisztítószer

Szükség van rá:

2 evőkanál almaecet

2 evőkanál szódabikarbóna

1 evőkanál mosogatószer

2 evőkanál fogkrém

1/2 citrom leve

piskóta

tiszta tartály

Eljárás:

Adjuk az összes összetevőt egy tiszta edénybe, és alaposan keverjük össze, amíg egy tömör masszát nem kapunk. Ezzel a keverékkel nedvesítsen meg egy szivacsot, és vigye fel a csempére. Hagyja állni 10 percig, majd öblítse le még több vízzel, és szárítsa meg száraz ruhával.

A szennyeződés és a vízkő a szeme láttára fog eltűnni.

Kész! Ilyen egyszerű és hatékony. Hogy a fürdőszobád tökéletesen tiszta maradjon, ezt a folyamatot hetente legalább 1 alkalommal ismételje meg.

Egy másik hatékony módszer

Amint azt a , ez a házi tisztítószer ugyanolyan hatékony:

200 ml meleg víz

150 g szódabikarbóna

1 evőkanál mosogatószer

50 g citromsav

100 ml ecet

Eljárás:

Keverje össze az összes összetevőt, vigye fel a csempére és a gerendákra, és hagyja hatni 30-40 percig. Ezt követően mossuk le. Ideális, ha egy régi fogkefét használ a fugára. Úgy megy, mint a karikacsapás, és a szennyeződések a szemünk láttára tűnnek el!

A részletes eljárást lásd a mellékelt videóban.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche