Egy éves kislány majdnem életét vesztette: Mindenért egy felnőtt csókja volt a felelős!

Egy traumatizált anya leírta, hogy kislánya majdnem meghalt, miután egy családtag szájon csókolta. Kaylah Merritt mindössze egy éves volt, amikor egy bárányhimlőt hordozó rokon csókja után kórházba került – írja a portál.

Kaylah-t herpeszvírus okozta vírusfertőzéssel diagnosztizálták. Két kör antibiotikumra és több gyógykrémre volt szüksége, hogy megnyugtassa a bőrét. „Állandóan sírt. Tudtam, hogy fájdalmai vannak. A fürdőbe akartam tenni, amikor Hirtelen észrevettem azokat a lila foltokat a testén. zokogott a fájdalomtól” – emlékszik vissza Brogan anya.

„Rettegtem. Tudtam, hogy be kell vinnünk a kórházba. Az orvosok azt mondták nekünk, hogy biztosan szájon csókolta valaki, akinek ajakherpeszje van, és mivel a babák immunitása nem elég erős, megjelentek a kiütések. Amikor az orvosok elmondták, milyen veszélyes, sírtam, és azon töprengtem, hogyan kockáztathatom meg, hogy elveszítsem egy hülye csók miatt. A férj sokkot kapott, és nem tudta elhinni, hogy mindezt egy csók okozta” – mondta Brogan.

Még szerencse, hogy Kaylah a megfelelő időben került kórházba. Négy nap után hazatérhetett, de szülei elmondták, hogy még mindig nem gyógyult meg teljesen.

„Ha nem megyünk gyorsan a kórházba, elveszíthettük volna. Annyira megkönnyebbültem, amikor Kaylah nem volt veszélyben. Csak azt szeretném, ha a többi szülő tudná, hogy nem kell fizikailag betegnek lenned ahhoz, hogy bántsd a gyereket. Ön csak a vírus hordozója lehet, és az továbbra is súlyosan érinti a gyermeket,– tette hozzá Brogan.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche