Egy hónapon keresztül napi 3 liter vizet ivott. Ha tudta volna, hogy ez mit tesz a szervezetével, már régen megtette volna.

„A sok víz ivása elég problémás volt számomra. Néhány nap után hozzászoktam. A palackot az asztal mellé tettem, ahol dolgoztam, és mindig magammal vittem, amikor elmentem. Így sikerült napi 3 liter vizet meginnom. Egy hónap múlva észrevettem, hogy a testem feszesebb és feszesebb lett”. írja a

Mindig is szerettem az aktív életmódot, de az egészséges táplálkozástól távol álltam. Imádtam a pizzát és a chipset. Gyakran ettem gyorséttermi ételeket, különösen este. Ráadásul távmunkában dolgoztam, így ez a test sajnos rosszabb irányba változott.

Tudtam, hogy fogynom kell, és nagyon akartam is. A vízivással kezdtem, és igyekeztem legalább három litert meginni naponta. Ha egy palack elérhető közelségben volt, nem volt gond, rosszabb volt, ha éppen valamivel voltam elfoglalva, de kitartottam mellette. A víz beindította nálam az anyagcsere-folyamatot, és gyorsabb zsírégetést eredményezett. És el kell ismernem, hogy a víz különösen feszesebbé tette a testemet. De ezt leginkább a combomon láttam.

„Egy hónap után észrevettem, hogy a testem feszesebb és feszesebb lett.”

Egyszer olvastam egy cikket az interneten egy lány metamorfózisáról, aki sokáig nem tudott lefogyni. Sikerült neki, miután elkezdett sok vizet inni és rendszeresen enni. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom az ő szabadalmát. A rendszeres étkezéssel nem volt gondom, de a sok víz ivása elég sok gondot okozott. Néhány nap után megszoktam. A palackot az íróasztalom mellé tettem, ahol dolgoztam, és amikor elmentem, mindig magammal vittem a palackot.

Így sikerült napi 3 liter vizet meginnom. Egy hónap múlva észrevettem, hogy a testem feszesebb és feszesebb lett. A combomon lévő striák eltűntek, és a narancsbőr, ami az elején a legnagyobb komplexusom volt, már nem volt látható. Jobban éreztem magam, mert a testem megtisztult a méreganyagoktól, a víz pedig ellensúlyozta a pangást. Ezenkívül kisimította a bőrömet és javította az arcszínemet. Megdöbbentett, hogy ilyen eredményeket láttam mindössze egy hónap alatt.

A vízivás fontos, de ha fogyni akarsz, nem feledkezhetsz meg a kiegyensúlyozott táplálkozásról sem.

Az optimális vagy kiegyensúlyozott étrend az, amely biztosítja, hogy a szervezet megfelelő mennyiségű tápanyaghoz jusson. Ha feltételezzük, hogy fogyni szeretnénk, akkor egészséges és változatos étrendet kell fogyasztanunk, és mindenekelőtt rendszeresen. A nap folyamán öt étkezést kellene elfogyasztanunk 3-4 órás időközönként. Próbáljunk meg nem gyorsételeket enni az étkezések között. Ha ez problémát jelent, próbáljuk meg az étkezési tervet laktatóbbra változtatni – növeljük a fehérje és a rostok mennyiségét. Ha kevesebbet és gyakrabban eszünk, az emésztőrendszerünk nem terhelődik, és az ételek kicsit gyorsabban és könnyebben elégnek. A rendszeres étkezés megvédi a szervezetet a vércukorszint leesésétől, és az agyműködésnek is jót tesz. A fogyást elősegítő termékek nem hiányozhatnak az étrendből:

  • Zöldségek és gyümölcsök,
  • Egészséges tejtermékek hozzáadott cukor nélkül (pl. túró),
  • tojás
  • halak,
  • durva gabonafélék és természetes zabpehely,
  • gyógynövényteák a jobb emésztésért, pl. menta és citromfű.

Nem szabad elfelejteni, hogy a fogyást mindig ésszerűen kell végezni. A legegészségesebb, ha hetente legfeljebb 1 kg-ot fogyunk, és a siker kulcsa maga a kalóriadeficit.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche