Egy ismert tévés vőlegény († 36) hirtelen halála: Az autója lezuhant egy szikláról!

Charlie Newling, aki 2018-ban szerepelt a The Bachelorette-ben, meghalt, miután autója lezuhant egy 70 méteres szikláról mindössze két hónappal második gyermeke születése után – tájékoztattak. Lezuhant egy szikláról egy 36 éves férfi autója Sydney keleti külvárosában, Dover Heightsban szombaton 23 órakor. A helyi lakosok állítólag hívták a mentőket és a rendőrséget, miután egy szikla alján égő autót találtak.

Charlie-t becézték „Mr. Perfect” és „Nice Guy”, amikor fellépett az adott randevús műsorban, amelyet a szlovákiai nézők például Ruža pre nevesta néven ismernek. Feltételezik, hogy partnerével, Kristal Taylorral nyolc héttel ezelőtt egy lányát köszöntöttek a világra, és van egy 13 éves fia is egy korábbi kapcsolatából.

„Sok lánnyal, akikkel randevúztam, nincs hozzászokva ahhoz, hogy úgy bánjanak velük, ahogy egy férfinak kellene. Úgy tűnik, minden jót megbántottak már, és félnek attól, hogy újra megsérülnek” – mondta Charlie korábban a The Theater című műsorában. Bachelorette for Confidential.

Abban az időben elárulta, hogy amikor szerelmet keresett, az ideális happy endet kereste. Végül románcoba kezdett Ali Oetjennel, de a sorozat nézői végül ellene fordultak, amikor becézték. „uralkodó” miután nem volt hajlandó elmondani, hogy együtt vannak, amíg nem találkozott a családjával. Annak ellenére, hogy „erős családi értékeivel” dicsekedett, a bélyegét kapta „Tökéletes úr”kiderült, hogy Charlie egy korábbi kapcsolatából származó fiának apja – amit a műsorban titkolt.

2022-ben ő volt Charlie-t 13 hónap börtönre ítélték, mert megkínzással és megöléssel fenyegette mostohaapját 37 SMS-ből álló sorozatban három óra leforgása alatt.

„Még mindig az a szörnyű férj irányít téged. Egy nap a szemeid láttára ölöm meg. Fogalmad sincs, mire vagyok képesde tudd, hogy nem lesz szép” – olvasható néhány üzenetben, amelyet édesanyjának küldött. Hudson bíró a tárgyalás során azt mondta, hogy figyelembe kell vennie a Newling üzenetei által okozott „félelmet, kínt és rémületet”. Charlie is miatt is ítélték el 2021-ben ittasan vezetett gépjárművet közepes tartományban.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche