Egy nő több mint 150 000 eurót költött a láb meghosszabbítására. Most megbánja

Fotó: @theresiafischer, Instagram

Egy nő több mint 150 000 eurót fektetett be, hogy megváltoztassa lábai hosszát, de most megbánja döntését. Sőt, azt állítja, hogy volt férje győzte meg erről.

Egy mindössze 1,5 méter magas nő évekig bonyolultnak érezte magát, ezért úgy döntött, hogy egy bonyolult és költséges műtéten keresztül meghosszabbítja a lábát. A német modell, Theresia Fischer több mint 150 000 eurós kiadással járó műtéten esett át azzal a céllal, hogy fémrudak segítségével 13 és fél centiméterrel meghosszabbítsa a lábát.

A fiatal nő ugyanis a műtét után már nem másfél métert, hanem 1,80-at mért. A modell azonban sajnálattal elismeri, hogy az invazív beavatkozást a pillanat hevében hajtotta végre. Sőt, a volt férjét is vádolja, aki szerinte nyomást gyakorolt ​​volna a pszichére, és ehhez a módszerhez folyamodott volna.

Az MDR Jump rádiónak adott interjúban a 31 éves nő azt mondja, hogy volt férje nyomást gyakorolt ​​rá, hogy változtassa meg a lábát. Most azt kívánja, bárcsak ne esett volna át a műtéten, és azt mondja, nem tetszik neki, hogy néz ki: „Theresia, tudod, hogy szeretem a magas nőket. Szóval nagyon szeretném. Akár néhány centivel több lehet. Nem tehetsz semmit nélkülem. Szükséged van rám” – mondta a nő volt férjét idézve. Egyelőre nem tette világossá, de elképzelhető, hogy a nő érzelmi bántalmazás miatt bepereli volt élettársát, és erkölcsi kártérítést kér.

Legyen naprakész a legfrissebb hírekkel. Kövesse a DCNews-t és tovább

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche