Egy ősi recept megmenti Önt a kínzó ízületi fájdalmaktól

Az ilyen fájdalmak általában legerősebben a könyökben, a vállban és a térdben érezhetők. Az okok különbözőek: nagy terhelés, törések, reuma, ízületi gyulladás… Egy régi receptet ajánlunk a népi gyógyászatból.

Szükséges hozzávalók:

• 1 evőkanál mustár;

• 1 evőkanál víz;

• 1 evőkanál finom só;

• 1 evőkanál természetes méz.

Elkészítés módja. Keverje össze az összes összetevőt, amíg egyenletes állagot nem kap. Tedd őket egy üvegedénybe, és tartsd a hűtőszekrényben.

Felhasználási mód. Vigye fel ezt a keveréket a fájó ízületre. Tekerjük be a tetejét konyhai papírral, és tegyünk rá meleg gyapjúsálat. Tartsa a borogatást 1,5-2 órán keresztül. Végezze el az eljárást lefekvés előtt, hogy az ízületek pihenhessenek a keverék használata után.

A Boswellia megállítja az ízületi fájdalmat és gyulladást

Szükség esetén ezt az eljárást 4-5 egymást követő napon is alkalmazhatja. A hatást minden újabb bevitel után érezni fogod. Használja, ameddig szükséges. A keveréket az elkészítése után néhány nappal felhasználhatja, de mindenképpen tartsa hűtőszekrényben.

Balzsam fürjtojással

Vegyünk 15 friss fürjtojást, és tegyük héjjal egy üvegbe. Öntsön ecetesszenciát úgy, hogy teljesen ellepje. Hagyja állni ezt a keveréket, amíg a fürjtojás héja teljesen fel nem oldódik. Ezután adjunk hozzá 100 g friss vajat, és alaposan keverjük össze, amíg homogén keveréket nem kapunk. Vigye fel a balzsamot azokra a területekre és ízületekre, amelyek fájdalmat okoznak.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche