Egy séta nagyszerű, de… Ezekkel a trükkökkel még több kalóriát égetsz el közben

Még a napi sétának is köszönhetően egy kicsit több kalóriát égethet el. Itt vannak tippek, hogyan kell csinálni!

Séta közben is fürgébb!
Egyenetlen terepen halad

Ahelyett, hogy csak sétálna a járdán, váltson terepet – menjen be az erdőbe, menjen át füvön vagy kövön, menjen felfelé, majd lefelé… Ez a fajta séta valamivel megerőltetőbb, és a szervezet több kalóriát éget el.

Gyorsabban!

A gyorsabb gyaloglási tempó magasabb kalóriafogyasztáshoz és egyúttal hatékonyabb zsírégetéshez vezet. Ha nincs hatalmában lendületesen haladni a séta során, legalább változtasson a tempón, de semmiképpen ne álljon meg.

Ebédidő környékén induljon el

Ha tudsz időpontot választani a sétához, kényeztesd magad vele ebéd után – egy ilyenkor tett séta serkenti az emésztést és az elkényeztetett ételeket, így kicsit gyorsabban leégsz, mintha azonnal leülnél az íróasztalodhoz. vagy újra számítógép. Ezen kívül energiával töltöd fel.

Adj magadnak kihívásokat

Séta közben elhalad egy dombon vagy lépcsőn? E helyek megmászását iktasd be a sétádba kihívásként. A kalóriaégetés így szórakoztatóbb és hatékonyabb lesz. Adjon hozzá egyre igényesebb dolgokat a teste számára – az első napon csak egyszer, a következő napon egymás után kétszer, és így tovább! A közönséges sétáknak köszönhetően edzettsége is növekedhet.

VIDEÓ: Maroš Molnárral, az Extreme Transformations edzőjével az elhízásról, az ellene való küzdelemről, a fontos motivációról és arról, hogy milyen célokat tűzz ki magad elé, ha fogyni szeretnél.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche