Egyszerű instrukciók, hogyan kössünk gyönyörű zsámolyt egy este alatt – két tűn: A leggyorsabb módszer, még egy kezdő is meg tudja csinálni!

Régóta várt oktatóanyag .-től, akinek szeretném megköszönni ezt a tésztát, mert minden barátom kipróbálta már a tutorialt és gyönyörű széklet lett belőle. Tényleg mindenki tudja kötni. Még egy kezdőnek is nagyon egyszerű.

Szükségünk van:

nagy tűk (20-2 cm átmérőjű – ideális esetben műanyagból)

6 golyó bármilyen durva gyapjúból (100 g), például YETTI gyapjúból

Kitölteni:

Szövetmaradványok, régebbi párnák, takarók, paplanok….

Megközelítés:

Először előkészítjük a gyapjút a kötéshez, mind a hat golyóból feltekerünk egy golyót, így lesz egy hajtogatott gyapjú a kötéshez hat húrbólezzel elérjük a szükséges vastagságot, 145 m hosszú fonalat kapunk.

forrás:

Húzzon fel 28 öltést a 20-as tűkre, és kössön csak simán – 30 sor, azaz 60 fordulat.

forrás:

Amikor 30 sort köt, és befejezi, téglalapja lesz, varrja össze azt a végét, ahol elkezdte a kötést, és a végét, ahol befejezte – ez nagyon fontos. Tehát amikor magad elé teszed a varrott téglalapot, akkor úgy fog kinézni, mint a képen, nagyon fontos, hogy pontosan ilyenek legyenek a sorok és ez a trükk, kitöltés után ez a varrás lehetővé teszi a sorok megnyúlását.

forrás:

forrás:

Az alsó élbe befűzzük a gyapjút, tű nélkül átmegy az ujjakon, a szélén végig befűzöd, nagyok az öltések, és lehúzod.

forrás:

Miután lehúzta az alja, így fog kinézni, kössön csomót, és húzza be a felesleges végeket.

forrás:

Utána ugyanezt csinálod a felsővel is, de még ne kösd be, csak készítsd elő letöltésre.

forrás:

Most itt az ideje, hogy töltsön, egy régi előkészített huzatot, huzatot vagy lepedőt, takarót, szinte bármit tesz a párnába, kicsit összehasonlítjuk, majd ugyanazzal az eljárással, mint az alsó részt, megkötözi a felsőt része, a puffot megfelelően meg kell tölteni, így kötve megengedi a nyújtását, és szépen formáz.
Nos, kész.

forrás:

A méret 45 cm magas és 50 cm széles 28 öltéssel és 30 sorral kitöltve

forrás:

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche