Elárulta magát! A „Games of Will 2023” nyertese már elköltötte a pénzdíjat (FOTÓK)

Heves fogadások folynak az interneten arról, hogy ki lesz az idei „Will Games” győztese. Miközben a nézők vitatkoztak, a győztes azonban a legbanálisabb módon – a fődíj pénzének elköltésével – felfedte magát! Ivan Ralevről van szó, aki az online publikációk szerint valóban diadalmaskodott az Arénában, és az 5. évad nagy nyertese lett.

A fogtechnikus alig néhány napja lett saját laboratóriumának tulajdonosa, amelybe a nyereményt befektette.

Bár még csak 25 éves, a fiatalember olyan vállalkozásra tett szert, amelyről szettjei csak álmodozhatnak. És nincs olyan, hogy komoly befektetése ne térülne meg hamarosan.

A nyertes a megnyitó alkalmából bulira gyűjtötte rokonait, ismerőseit. Bátyja, Nikolay, aki szintén részt vett a műsorban, szintén vendég volt a bulin. A bulin vér szerinti rokonán kívül csapattársai is jelen voltak. Niki Chakalov a „Games” előző szezonjából is tisztelte őt. Ő készítette fel Ivant a műsorba való belépésre, és Chakala Ralevnek köszönhetően meg tudta győzni a versenyt.

Chakala gratulált a nyertesnek, és azt mondta, büszke rá, mert beteljesítette álmát.

Az is kiderült, hogyan érte el Ivan Ralev sikerét. Közvetlenül a döntő előtt felállt egy epikus csatában az Arénában Momchil ellen, összeszedte vagyonát fillérekből, és továbbment. Így került a döntőbe a három közé, akik között ott volt Masztagarkov és Krum is.

Az is világossá vált, hogy egy csomó csaj elkezdett lógni Ralev körül. Egyedülálló, és megnyerése után a legkeresettebb agglegény lett.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche