Elátkozott ajándékok: 10 dolog, amit soha ne adj születésnapon – vigyázz!

Az ajándékok mindig örömet okoznak és felvidítanak, különösen, ha szeretteitől kapják. Vannak azonban olyan tárgyak, amelyeket a közkeletű babonák szerint soha nem szabad ajándékozni: bajhoz, problémákhoz, elváláshoz vezethetnek. Az alábbiakban egy listát találsz 10 átkozott ajándékról, amelyek csak negatívumot okoznak a címzettnek:

Egy tükör

Az első szabály, hogy ne vásároljunk tükröt antik vagy vintage boltokból. Erős energiájú varázslatos tárgyak ezek: rajtuk keresztül a mágusok és boszorkányok károkat és betegségeket okoznak, más lények csatornájaként használják őket.

A második szabály, hogy soha ne nézz magadra törött tükörben, így nem csak szépségedet és fiatalságodat veszítheted el, hanem kudarcokat is hozhatsz.

A harmadik és fő szabály, hogy tükröt ne adjunk ajándékba, főleg nőknek. Ez egy személyes tárgy, amelyet magának kell megvásárolnia. A tükör önmagában negatív energiát halmoz fel, amelyet átadhat a születésnapi személynek.

Párosított ruhadarabok

Úgy tartják, ha felveszi az ajándékba kapott zoknit, a férfi elhagyja a családot. Ezt a jelet a maga javára is használhatja: tanácsolja az idegesítő anyósnak, hogy vegyen zoknit a fiának, így az anya és fia közötti szerelem meggyengül vagy teljesen eltűnik (de nem mondtuk!).

A megajándékozott fehérnemű hűtlenségbe taszíthatja a férfit, a sálak és kesztyűk pedig veszekedéshez és viszályhoz vezethetnek a szülinapos és az ajándékozó között. Általában jobb, ha nem sárgával adjuk a tételeket, mert

a viszály színének tartják.

Gyöngyök

A gyöngyékszer elegáns és kifinomult, de nem javasoljuk, hogy ezt a követ a feleségednek ajándékozd. Ősidők óta mítoszok és rejtélyek övezték. Úgy tartják, hogy ezek a tengeri nimfák könnyei, akik magányra vannak ítélve.

A gyöngy ajándékozása bánatot és szerencsétlenséget hoz, de lehet, sőt érdemes is gyöngyből ajándékot venni – a kő erősíti nőiességét és szexualitását, segít megtalálni álmai férfiját.

Tárgyak fúrása és vágása

Kések, tőrök, olló, villa, zsebkés – szigorúan nem! Még akkor is, ha a szülinapos tőröket gyűjt az Oszmán Birodalomból. Mindezek az éles tárgyak veszekedéseket, félreértéseket és örök konfliktusokat hoznak otthonába. A népi hiedelmek szerint a penge vonzza a gonosz szellemeket, és a gonosz szellem ajándékként kerül be a születésnapos fiú otthonába.

Óra

Ne adj órát! Egyes babonák szerint az órák viszályt ígérnek, miután a nyilak megállnak. Egy másik értelmezés szerint az ingyen kapott tartozék az ember életéből éveket vesz igénybe.

Ha ilyen tárgyat adott ajándékba, kérje meg a születésnapost, hogy fizessen egy jelképes összeget: levát, kettőt vagy hármat. Így képes lesz semlegesíteni a helyzetet, mintha órát vett volna magának.

Vallási ajándékok

A mellkeresztek, láncok, ikonok nagyon személyes tárgyak, az emberek bizonyos jelentéseket, energiát helyeznek beléjük. A néphit szerint ilyen dolgokkal lehet a legkönnyebben kárt vagy kárt okozni valakinek.

Zsebkendők

Úgy tartják, hogy a búcsú és a szomorúság attribútuma, születésnapi ajándékként bánatot és könnyeket fog okozni. A hiedelem valószínűleg a tartozék közvetlen rendeltetéséhez kapcsolódik. Javasoljuk, hogy ne kockáztasson, és érdemesebb terítőt ajándékozni, nagyszerű ajándék, ha szívesen látott vendég szeretne lenni a házban.

Gyertyák

Csak akkor alkalmas, ha illatos gyertyákat vásárol az otthoni kényelem megteremtése érdekében. Pihennek és csodálatos illatúak, de teljesen lehetetlen őket születésnaposnak adni vagy ajándékba elfogadni. A gyertyákat temetésre ajándékozzák, és a közelgő halálhoz kapcsolják.

étkészlet

A készletek mindig jó és hasznos ajándékok: szép edények és díszítőelemek egyaránt. A lényeg itt az, hogy az edényeken ne legyenek apró repedések és repedések, különben „megtörheti” a születésnapi fiú életét.

Pénztárca

Nem ajánljuk születésnapi pénztárcát, különösen üreset. Hozzájárul a veszteségekhez, gondokat és pénzügyi problémákat jelez. Tegyen bele pénzt vagy érmét, hogy ne adjon gondot okozó ajándékot.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche