Élet kerekeken – iskolabuszban

Amelyben minden megvan, amire egy otthonnak szüksége van

A legtöbb ember a lehető legkevesebb időt szeretne tömegközlekedéssel tölteni.

Egy amerikai házaspár számára azonban ez az állítás távol áll az igazságtól, mivel egy ütött-kopott iskolabuszt alakítanak át lenyűgöző új mobilházzá.

Férj és feleség, Ben és Mandy Tucker Michiganből eltávolították az üléseket egy 1992-es buszról, és felújították, hogy rendkívül funkcionális lakóautóként használják.

„Néhány évvel ezelőtt két legjobb barátommal felújítottam és korszerűsítettem egy iskolabuszt, hogy megfeleljen az általunk vezetett életmódnak” – mondja Ben.

„Másfél évig beutaztuk az egész országot, önkénteskedtünk különféle kampányokban, csodálatos emberekkel találkoztunk, és rengeteg élményben volt részünk az úton. Azóta is álmodom egy hasonló utazásról Mandyvel. Amikor megtaláltuk ezt a buszt, éltünk a lehetőséggel.”

„A kis térben nagyobb mértékben kapcsolódunk a természethez. Alkalmazkodunk a nappal és az éjszaka természetes ritmusához és az idő hangulatához” – teszi hozzá.

Az összes ülést eltávolították a hely maximalizálása érdekében, így a busz hangulatos és kényelmes utazási és lakhatási eszközzé alakult, amelyben minden megtalálható, ami egy otthonhoz szükséges.

A felújított buszról készült fényképeket a címen tekintheti meg .

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche