Éljen a geometria! A belső trendeket a letisztult vonalak uralják, vessen egy pillantást rájuk

Az otthon töltött számos pillanathoz kellemes belső tér is kell, amelyben jól fogjuk érezni magunkat. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a letisztult vonalakról, a geometrikus formákról és a minimalista látványról.
Virágcserép VP9 asztali lámpa a &Tradition cégtől, 169 euróért eladó. Virágcserép VP9 asztali lámpa a &Tradition cégtől, 169 euróért eladó.

Az osztrák HOME magazin szerint a geometria bármilyen formában az egyik trend a belső terekben. Bútormintákon, vagy párnák, függönyök vagy asztalterítők díszítőanyagainak mintáin keresztül jelenik meg. A belső teret kiegészítő kis pasziánszokban – például kis tárolóasztalokban, éjjeliszekrényekben vagy fotelekben – képviselteti magát, és természetesen a világítást sem kerüli el.

Ezáltal olyan érdekes geometriai esztétikát vihetünk otthonunkba, amely vonzhatja a tekintetet, de ugyanakkor példamutatóan kiegészíti enteriőrünk többi részét.

Legyen szó mennyezeti, asztali vagy klasszikus állólámpák dizájnjáról, mindegyikre igaz, hogy a geometriával kéz a kézben a szerzőik igazán vonzó eredményt hozhatnak létre. A lámpák egy része ma már kultikus termék, és világszerte számos ínyencek belsejében találhatja meg őket. A trend és az esztétika jegyében adnak hozzájuk másokat, ami főként az ízléses belső kiegészítők pragmatikus szerelmeseinek szól.

Ha választania kell, nézze meg a téglalap alakú árnyalatok vagy ovális alapok tiszta vonalait, sima és tiszta vonalakkal a térben. Nem hiányozhatnak a klasszikus gömbformák, de a fémötvözetből vagy műanyagból készült kúpos árnyalatok sem. Ha a hasonló kialakítású lámpák indusztriálisabb karakterét szeretné hangsúlyozni, fogadjon fémes fényre – a klasszikus csiszolt acél mellett lehet sárgaréz, bronz vagy akár arany variáció is. A geometriai irányzat remekül működik természetes anyagokkal, például travertinnel vagy márvánnyal kombinálva is – általában masszív alap formájában. Tekintse meg tippjeinket a fenti galériában.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche