Ella rendőrnő Horvátországban nyaralt, most az életéért küzd: Segítséget kér a család!

Huszonöt éves Az ausztrál Ella Cutler augusztus végén egy 34 éves férfival volt a dubrovniki Pila régi városfalánál, amikor lesből érte őket. A rendőrség megerősítette, hogy a pár a falnak dőlve csókolóztak, feltehetően alkoholos befolyásoltság alatt álltak. Tájékoztat.

Ella az esés során számos súlyos sérülést szenvedett, többek között koponya-, gerinc-, végtagtörések, bordák törése és átszúrt tüdő. Válságos állapotban szállították kórházba, továbbra is kómában van. A férfit lábtöréssel ellátták, lábadozik.

A Cutler család megpróbálja megszerezni pénzt a hazaszállítására, míg a teljes költség elérte az 500 ezer dollárt. Ausztrál nő rendőr, aki álmai vakációján volt. Három testvére közül az egyik, Joshua, elindított egy GoFundMe-adománygyűjtést, hogy segítsen kifizetni azt a tetemes orvosi számlát, amellyel Ellát hazahozta.

„Bárki, aki ismeri, mesélni fog nyugodt és gyengéd energiájáról, a nagy és kicsi szőrös lények iránti szeretetéről, az emberek önzetlen segítéséről és arról, hogy mindenkit, akivel találkozik, különlegesnek érezheti magát” – mondta.

„El tudjuk képzelni, mennyire megijedne, ha ismerné sérüléseinek teljes mértékét, és el sem tudjuk kezdeni kifejezni, mennyire aggódunk érte, és mennyire fontos, hogy hazajöjjön. Még mindig túl sok élet áll előtte, túl sok embernek kell segítenie, és túl sok szeretetet kell adnia. Hosszú és nehéz út áll előtte, és minden segítségre szüksége lesz. Az orvosoktól, a családtól, a barátoktól, a kollégáktól és Öntől is” Joshua folytatta.

Kezelésének költsége már elérte a 100 000 dollárt, és a légi mentőautó, amely visszarepíti Ausztráliába, további 400 000 dollárba kerül. Az adománygyűjtés eddig több mint 96 000 dollárt gyűjtött össze. „Még sok hónapos gondozásra, több műtétre és hónapokig tartó fizikai rehabilitációra lesz szüksége ahhoz, hogy úgy tudja befolyásolni a világot, ahogy egykor tette.” – írta a bátyja.

Joshua köszönetet mondott azoknak az orvosoknak és nővéreknek, akik a nővérére vigyáztak, amíg külföldön tartózkodott, a rendőrnő pedig most egy nagyobb, jobb felszereltségű kórház gondozásában áll.

A fal, amelyről a pár valószínűleg leesett, népszerű szelfihely, és a két Lovrijenac és Bokar erőd között található. Egy helyi kórház megerősítette, hogy a véralkohol-vizsgálatok kimutatták, hogy a férfi véralkoholszintje 0,2, a nőé pedig 0,3.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche