Elővett néhány kemény tojást, vattacsomót és egy szalvétát: Csak egy pillanat, és egy igazi remekmű lesz az asztalon – valami gyönyörű!

Csodálatos ötlet a húsvéti tojások díszítésére. Ez a hölgy megmutatja, hogyan készíthet valódi műalkotásokat könnyedén percek alatt.

Gyönyörű keménytojás díszítés

Szükségünk van:

Keményre főtt tojás

Szalvéta

Pamutrudak

Élelmiszerfesték vagy más színezék (folyékony)

Megközelítés:

https://youtu.be/G8yC2HrPfTU

Dekoráció papírszalvétával és ragasztóval

Hihetetlenül szép ötlet a húsvéti tojások díszítésére. Nem kell más, mint egy díszített papírszalvéta bármilyen színnel vagy motívummal. Teljesen rajtad múlik, hogy milyen húsvéti tojást szeretnél készíteni. Teljesen egyszerű, és minden bizonnyal otthon van ehhez a technikához. Díszített húsvéti tojást készíthet nyers vagy főtt tojásból.

Szükségünk van:

Keményre főtt tojás

2 teáskanál burgonyakeményítő vagy kukoricakeményítő

Víz, ecset és papírszalvéták

Élelmiszerfesték – opcionális

Megközelítés:

A szalvétából csak azt a réteget használjuk, amelyen a minta látható. Ebből a rétegből vág ki kisebb formákat. Egy ecsettel és vízzel ragasszuk az egyes darabokat a tojáshoz. Ecsettel a lehető legjobban elsimítjuk a redőket.

A keményítőpasztát úgy készítsük el, hogy a keményítőt vízzel összekeverjük, és a mikrohullámú sütőben egy-két percig melegítjük. Most ezzel a masszával dörzsöljük át a díszített tojás teljes felületét úgy, hogy a keverék csak vékony rétegben kerüljön a tojásra. Most hagyja alaposan megszáradni, és olyan csodálatos dekorációja van.

Díszítés viaszrudakkal

Csodálatos ötlet a húsvéti tojások gyertyákkal való díszítésére. Merítsen ihletet, és próbálja ki Ön is idén. A díszítés egyszerű, a végeredmény pedig tényleg gyönyörű!

Szükségünk van:

Fújt tojás vagy kemény tojás
Viaszrudak – még a viaszrudak darabjai is elegendőek
Tea gyertyák
Fém ruhaakasztó
Fogó
Ceruza radírral
Kerek vagy lapos fejű tű

Megközelítés:

Fogó segítségével nyissa ki a hevedert, és fordítsa el a vezetéket, hogy állványt hozzon létre. A teagyertyák üres csomagolásának fényezésére használjuk (lehúzzuk le a viaszt és tegyük félre).

Egy teagyertyából származó fehér viaszdarabkával ellátott mécsestartót teszünk a csomagba.

Oldja fel a keveréket úgy, hogy egy teagyertyát helyez a csomagolás alá viasszal és viasszal.

Helyezzen egy tűt egy ceruzába, amelynek végén egy radír található. A gombostű fejétől függően kerek vagy egyenes mintákat készíthetünk.

Az eredmény

Arany tojáshoz kurkuma

Gyönyörű aranytojásokat kaphatsz, ha forrásban lévő vízbe teszed a kurkumát, és a tojásokat ebben a lében áztatva hagyod. Ezen kívül gyönyörű árnyalatokat is kapsz cékla, hagymahéj és vörös káposzta felhasználásával.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche