Erős talizmán és megbízható amulett: hogyan viseljünk biztosítótűt, hogy védelmet kapjunk a gonosz emberektől

Hogy megvédje magát a gonosz emberek negatív befolyásától, használhat egy egyszerű módszert – hordjon magával egy tűt. De ahhoz, hogy működjön, tudnia kell, hogyan kell helyesen csinálni. Ha a csap nincs megfelelően rögzítve, akkor nem adja meg a kívánt eredményt.

Mire jó a biztonsági tű

Egyedülálló formájának és megfizethetőségének köszönhetően a biztonsági tű széles körben elterjedt és népszerűvé vált. Fő előnye, hogy nem egy embert, hanem az egész családot képes megvédeni a gonosz emberektől. A tű nem véd rosszabbul, mint a speciális amulettek és a testékszerek.

A tű teljes ereje az alakjában rejlik. A szempillaspirál lehetővé teszi, hogy magába szívja az összes negatívumot. Minden, ami rossz az embernek, a gombostű átveszi az uralmat, és nincs negatív hatással.

Egyes esetekben ezt az attribútumot gyöngyökkel, szalagokkal vagy más elemekkel díszítik. Ez a gombostű a ruházat külső oldalán is viselhető. Ami a gonosz ellen védő csapokat illeti, azokat a ruhák belső oldalán hordják.

Hogyan viseljen biztosítótűt, hogy megvédje magát a gonosz emberektől

Annak érdekében, hogy a tű megfelelően működjön, be kell tartania a speciális ajánlásokat:

  • kívülállók számára nem látható;
  • a tű hatása nem függ a kiválasztott fémtől;
  • fontos, hogy fejjel lefelé és simán rögzítse a ruhák belsejében.

A tű rögzítésének módja fontos szerepet játszik. Ha felfelé fejjel rögzíted, akkor nem nyújt védelmet a gazdájának, ha pedig a fej lefelé néz, akkor megmenti a felgyülemlett negativitástól és minden rossz a földre kerül.

Ha követi az összes ajánlást, akkor az összes gonosz szellem körülveszi az embert. Abban az esetben, ha a tű hirtelen kinyílik és kiesik, többé nem lehet visszahelyezni. Ez arra utal, hogy már betöltötte funkcióját, ezért másik amulettet kell keresnie.

A tűt a ruha szegélyének belső oldalához vagy az ing szívéhez kell rögzíteni.

Hogyan védheti meg magát a gonosz szemektől és a szerencsétlenségektől

Annak érdekében, hogy a tű valódi amulett legyen, közvetlenül a vásárlás után meg kell tisztítani és speciális szavakkal aktiválni. Ehhez gyújtson meg egy gyertyát, és mondja ki a következő szavakat:

„Zárj be magadra minden rosszat, hadd szálljon át minden, ami nekem készült.”

Ezután a talizmánt hátulról kell rögzíteni a ruhákhoz. Ha ezután néhány nap múlva a fém meghajlik, rozsdásodik vagy elsötétül, az azt jelenti, hogy a védelem elkezdett működni. Erősebb tulajdonságok láthatók a nemesfémből készült tűknél. Az arany és az ezüst képes ellenállni a rossz szándékúak legrosszabb befolyásának. Ezenkívül öntisztítóak és megújítják erejüket.

A rituálét a növekvő hold idején és kedden ajánlott elvégezni. Ezt kora reggel vagy késő este kell megtenni.

A tűket abszolút minden ember viselheti, kortól, státusztól és hittől függetlenül. Ráadásul még kisgyerekek is hordhatják, de itt vigyázni kell, nehogy véletlenül kinyíljon és megsérüljön a gyerek.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche