Értékelni fogja ezt a trükköt, hogyan lehet könnyen meghámozni nagy mennyiségű fokhagymát

Sok titkos trükköt találhatunk az interneten a fokhagyma pucolásával kapcsolatban.

Hogyan bánjunk több fokhagymával?
Persze ha egy-két hüvelyről van szó, akkor általában nem aggódunk, és a megszokott módon hámozzuk. De mi van akkor, ha egy egész csokor fokhagyma van előttünk?

Tedd be a mikrohullámú sütőbe

A segítség egyszerű és nagyon hatékony! Használja a mikrohullámú sütőt. Ha a fokhagyma fehérítéséről van szó, nincs versenytársa. Hogyan kell csinálni? Tedd a fokhagymát 20 másodpercre a mikrohullámú sütőbe, ekkor a héja szinte magától elválik a fokhagymától. A fokhagyma a mikrohullámú sütőben is veszít bizonyos mennyiségű élességéből, ami jó hír azoknak, akik értékelik enyhébb ízét.

Távolítsa el a fokhagyma szagát

A fokhagyma illata vagy szaga elég sokáig megmarad a bőrön, a szappan nem segít. Íme egy tipp, hogy egy kicsit gyorsabban megszabaduljon a szagtól. Nem kell mást tenni, mint a citromlével elkevert sóval radírozni. Egy másik tipp egy rövid kézfürdetés ecetes vízben.

Kávébab és étcsokoládé

A fokhagyma jellegzetes és jellegzetes illóolajai az emésztés során bejutnak a véráramba, majd a verejtékmirigyek választják ki őket. Hogy ne csak a leheletből, hanem a bőrből is érezze. Hogyan csökkenthető a tőlünk a világ felé terjedő aromája? Például az a kávébab, amelyet a szájába vesz, és finoman rágja meg, szintén segítheti a préselt kávét, amelyet megihat. Hasonló hatást fejt ki egy darab jó minőségű étcsokoládé is, amelyet a szájába vesz. És még egy tipp – a petrezselyem is segít, amit a fokhagyma után ésszerű mennyiségben élvezhetsz.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche