Ez a Lidl összecsukható kocsija tökéletes a kis konyhák rendben tartásához, és asztalként is használható

Jelzáloghitelek és bérleti díjak, amelyek emelkedése nem áll meg, és otthonok, amelyeknek a helye nem áll meg zsugorodni. Itt vagyunk, és miközben küzdünk a megélhetésért, többet teszünk, mint a túlélést. De hé, a sok megbánás között mindig igyekszünk megoldást találni az apró hétköznapi problémákra, ezért ha kicsi konyhája van, találtunk egy többfunkciós kocsit, amellyel tárolóhelyként vagy akár kisasztalként is a Lidlben.

Fekete és fehér színben is kapható, két nagyon diszkrét színben, amelyek nem ütköznek sehol, és nézd meg, milyen kis helyet foglal össze összecsukva! Valami nagyon fontos, ha asztalként szeretné használni.

Trendencias Segédkocsi Lidl Összecsukható asztal1

És igen, igen, második lehetőségként nyugodtan használhatod, mert a kerékből kettő ütközős, így nincs gond, és a rárakott étel sem megy kárba. Talán egy kicsit drágább, mint amire számítottál, de gondold, hogy az egy 2×1 és 44,99 euróért megvan.


Összecsukható segédkocsi

Összecsukható segédkocsi

*Egyes árak változhattak a legutóbbi felülvizsgálat óta

Másrészt, mivel ma nagylelkűek vagyunk, megragadjuk az alkalmat, hogy emlékeztessem Önöket arra, hogy ha helytakarékos üzemmódban van, és csak funkcionális cuccokat szeretne otthon, akkor fel kell vennie azt, amit a minap találtunk.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche