Ez a vacsora olyan egyszerű és gyors, mint az eredeti, és imádni fogja, ha szereti az ananászos pizzát

Vannak kérdések, amelyekre nincs válasz, de az, hogy az ananászt a pizzára tenni, az nem tartozik ezek közé. Az érvelés megtalálható a régi német recept: a Hawaii pizza mása kulcsfontosságú összetevőiben, amely sikeresen ötvözi ízeit és textúráit. Akár jobban szereted, akár kevésbé.

Ennek az ételnek az eredete az 1950-es évek Németországába nyúlik vissza, és a közelség és a közös kultúra miatt a svájciak is asszimilálták. Ezért ismerte a receptet Fuchs Lilia (svájci származású) kolléganőnk édesapja és Gyakran otthon készítette el vacsoraidőben..

Ez egy egyszerű, gyors és meglepően finom recept. Továbbá az övék Az összetevők olcsók és nagyon egyszerűek. Ezek:

  • Kenyér
  • Főtt sonka felvágottak
  • Egy olvadó sajt
  • Konzerv ananász
  • édes paprika

Néhány perc alatt megsülnek, hát csak enyhén meg kell pirítani a kenyeret kevés olívaolajjal (vagy vajjal). Ezután már csak a sonkát, az ananászt és a sajtot felváltva addig sütjük, amíg fel nem olvad és kicsit megreszelődik. Forrón tálaljuk fűszerpaprikával és ízlés szerint kevés borssal.

Ha kenyérről van szó, hihetetlenek a briós típusú kenyérrel. Ezenkívül a főtt sonkának jó minőségűnek, a sajtnak pedig jól megolvadtnak kell lennie. Ami mozdíthatatlan, az az ananász Konzervnek kell lennie, különben az íze nem lesz ugyanaz. Végül, ha köretet szeretne hozzáadni, néhány házi sült krumpli szeszélyes vacsorává varázsolja ezt az ételt.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche