Ez az a két körömlakk, amellyel az egyik legeredetibb és legszebb manikűrt kaphatjuk Laura Escanes-től

Néhány napja Laura Escanes Megmutatta legújabb manikűrjét, és messze nem a brutálisan visszatérő klasszikusok felé fordult az influencer, hanem nagy fogadást tett, amit személy szerint imádtam, és nem fogok habozni valami hasonlót.

Pontosabban ez a dizájn az, ami elkápráztatott, és amelyben csak két tónus kombinálódik: az egyik fekete az alapnál, a másik pedig rárakva azt a kontraszthatást, amely lenyűgözött. Valójában elmondom, hogy már egy ideje nem láttam az általad említett manikűröket. „Milyen eredeti, szeretem őt, és mindenekelőtt nem különc.”

laura escane

Nos, ahhoz, hogy megkapjuk, mindössze két körömlakkra van szükségünk, ahogy említettem. Laura esetében két OPI árnyalatot használtak a Premium Eyelashesben: hölgy feketében (9,95 euró) ami a névből következtethető egy fekete, amit alapnak használnánk, majd ráadásul a tónusát vicces nyuszi Nem, ez nem egy szürke tónus, hanem éppen ellenkezőleg, ez egy fehéres tónus, egy tejfehér tónus, amely ideális hatást hagy a feketén.


Lady in Black az OPI-tól

*Egyes árak változhattak a legutóbbi felülvizsgálat óta

vicces nyuszi

Konkrétan ez az, és főleg a közepére fókuszáltak, anélkül, hogy az oldalakat elérnék, hogy nagyobb kontrasztot hozzanak létre a tónusok között, és ára 9,95 euró, mindig egy átlátszó fedőlakkal fejezték be, amely megerősíti a manikűrt.

Vicces nyuszi az OPI-tól

*Egyes árak változhattak a legutóbbi felülvizsgálat óta

Amit mondtam, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem nagyon meggyőzött, és nem fogok habozni, hogy valamikor megteszem.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche