Ez az a mimóza parfüm, amiről minden elegáns nő álmodik, és ami tavasszal elkísér

Megszállott vagyok az aromák iránt, ez valóság, és amikor utazom vagy új életszakaszba kezdek, megpróbálom kiad egy új illatot. Tudván, hogy ezek a legjobb járművek a múltba repülni, és felidézni az általunk nagyon őrzött emlékeket, a legelegánsabb nők is tisztában vannak vele: 2024 tavaszán a mimóza parfümök. Finom, friss és tiszta illatú, Chloé Herba Mimosa Ez a legjobb megoldás mindennapi életünk öltöztetésére. Ez a javaslat uniszex módon azt ígéri, hogy senkit sem hagy közömbösen, és sok szívet összetör.

Kihasználva azt a tényt, hogy itt a Valentin-nap (de szó szerint), eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy extra csemegét. Az Atelier des Fleurs elnevezésű Haute Parfumery termékcsalád része, Chloé lenyűgözött ezzel az illattal, amelyet 2019-ben dobott piacra. Az Amandine Clerc-Marie által készített púderes parfüm azokat az intenzív érzelmeket idézi, amelyeket akkor érzett, amikor felfedezte a mimózát Grasse-ban. 20 év.

A púderes, fás, növényi és világító oldalakkal, amelyek teltséget kölcsönöznek a kompozíciónak, ez az illat a legidőtlenebb eleganciához fűződik. Szeretjük, hogy a mimóza száraz és bonyolult terepen is képes virágozni, hiszen csak így tud fényt és életet adni a legváratlanabb helyeken is.

122 euróért akciósan ez a finom és púderes eau de parfum a Hibiscus Abelmoschus illatával kombinálható. egy váratlan és nagyon nyári csokorért. Ebben a szezonban hagyja magát meglepni a mimózával, nagy sikert aratott.

Eau de Parfum Atelier des Fleurs Herba Mimosa Chloé.

Eau de Parfum Atelier des Fleurs Herba Mimosa Chloé.

*Egyes árak változhattak a legutóbbi felülvizsgálat óta

Megjegyzés: a cikkben található hivatkozások némelyike ​​kapcsolt, és előnyt jelenthet a Trendencias számára.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche