Ez egyszerű! 8 vízzel gyógyítható betegség

A víz tucatnyi betegséget gyógyít, nekünk, embereknek ez a legértékesebb ajándék. A víz minden élet alapja, így testünk is. Izmaink 75%-a víz; a vérünk 82%-a víz, a tüdőnk 90%-a víz, az agyunk 76%-a víz, még a csontjaink is 25%-a víz.

Nem is sejted, mi történik a vízzel, ha az ágyad mellett hagyod

Ha készen áll az egészséges életmód melletti elköteleződésre, tegye szokássá az életében az elegendő mennyiségű természetes víz fogyasztását. Nem tart sokáig, hogy érezze az előnyöket. Ez egy ingyenes befektetés az Ön hosszú távú egészségéért – magyarázza a Glasnews.bg.

Milyen egészségügyi problémákat lehet vízzel kezelni:

Hátfájás

A deréktáji fájdalom és a gerinc ankilozáló ízületi gyulladása a vízhiány jele a gerincben és a porckorongokban, a test súlyát tartó vízpárnákban. Kezelje ezeket az állapotokat fokozott vízbevitellel – nem kereskedelmi kezelés, de nagyon hatékony.

Ízületi gyulladás

Reumás ízületi fájdalom – ízületi gyulladás, a fájdalmas ízületben lévő vízhiány jele. Fiatal és idős ízületeket egyaránt érinthet. A fájdalomcsillapítók használata nem gyógyítja meg a problémát, de a fájdalomcsillapítók további károsodásának teszi ki a személyt. Ivóvíz és kis mennyiségű só meggyógyítja ezt a problémát.

Angina

A szívfájdalom – angina pectoris – a szív/tüdő tengelyében jelentkező vízhiány jele. Fokozott vízbevitellel kell kezelni, amíg a beteg fájdalommentes és gyógyszerfüggő nem lesz. Az orvosi felügyelet indokolt. A fokozott vízbevitel azonban gyógyír az anginára.

Ez az eredmény, ha csak vizet iszol

Vastagbélgyulladás

A vastagbélgyulladásos fájdalom a vastagbélben lévő vízhiány jele. Székrekedéssel jár, mivel a vastagbél összehúzódik, hogy az utolsó csepp vizet is kipréselje az ürülékből – ebből ered a víz „kenésének” hiánya. Ha nem ismeri fel a vastagbélgyulladás fájdalmát a kiszáradás jeleként, az tartós székrekedést okoz.

Asztma

Az asztma, amely szintén 14 millió gyermeket érint, és közülük több ezer ember halálát okozza évente, a test kiszáradásának szövődménye. Ezt a szervezet aszálykezelési programjai okozzák. Asztmában a levegő szabad áramlása akadályozott, így a víz nem hagyja el a testet gőz – a téli gőz – formájában. A fokozott vízfogyasztás megelőzi az asztmás rohamokat.

Az asztmás betegeknek több sót is be kell venniük, hogy feltörjék a nyálkahártyákat a tüdőben, amelyek megakadályozzák a levegő szabad áramlását a légzsákokba és onnan.

Magas vérnyomás

A hipertónia a szervezet általános szárazsághoz való alkalmazkodásának állapota, amikor nincs elegendő víz ahhoz, hogy megtöltse az összes véredényt, amely a vizet a létfontosságú sejtekbe diffundálja. A fordított ozmózis mechanizmusának részeként, amikor a vérszérumból származó vizet kiszűrik, és a membránjukon lévő kis lyukakon keresztül a fontos sejtekbe fecskendezik, további nyomásra van szükség az „injekciós folyamathoz”.

Ahogyan mi intravénás „vizet” fecskendezünk be a kórházakba, a szervezet egyszerre több tíz billió sejtbe fecskendez vizet. A víz és egy kis só fogyasztása normalizálja a vérnyomást!

Cukorbetegség felnőttkorban

A felnőttkori diabétesz egy másik alkalmazkodó állapot az emberi test súlyos kiszáradásához. Annak érdekében, hogy elegendő víz legyen a keringésben és az agy elsődleges vízszükséglete kielégítse, az inzulin felszabadulását gátolja, hogy megakadályozza, hogy az inzulin a test összes sejtjébe nyomjon vizet. Cukorbetegségben csak bizonyos sejtek kapnak vizet a túléléshez. A víz és egy kis só visszafordítja a felnőttkori cukorbetegséget annak korai szakaszában.

Hasznos receptek álmatlanságra

Magas koleszterin

A magas koleszterinszint a szervezet korai szárazságkezelésének mutatója. A koleszterin agyagszerű anyag, amely egyes sejtmembránok réseibe ömlik, hogy megvédje azokat attól, hogy létfontosságú víztartalmukat elveszítsék a közelükben keringő ozmotikusan erősebb vérbe. A koleszterin amellett, hogy idegsejtmembránokat és hormonokat állít elő, „pajzsként” is szolgál a vízterheléssel szemben más létfontosságú sejtek számára, amelyek normális esetben a sejtmembránjukon keresztül cserélik ki a vizet.

Lájkolj minket a Facebookon is, ahol még sok hasznos és érdekes olvasmányt találsz!

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche