Ez „ritka, furcsa, furcsa”: egy Ausztráliában élő spanyol nő meglep minket ennek az országnak a seprűjével és felmosótörlőjével

Ha valaki egy másik országba utazott, akkor biztosan sok minden van benne kultúrája, szokásai és gasztronómiája, amelyek felkeltették a figyelmét, főleg azért, mert teljesen más dolgokról van szó, mint mi Spanyolországban, még olyat is találhatsz, ami nálunk nem létezik, vagy fordítva. Kívül, Minél távolabb van az ország a miénktől, annál másabb és meglepőbb minden..

És ha ezek az új dolgok meglepnek, amikor több napra ellátogat egy távoli helyre, képzelje el, hogy hosszú időre költözik oda, és A rutinodat az adott ország szokásaihoz kell igazítanod. Nos, pontosan ez történt Martával, egy fiatal spanyol asszonnyal, aki jelenleg Ausztráliában él, és aki napról napra egyre meglepődött, mindaz marad, amit ebben az országban fedez fel. Valójában van TikTok fiókja, @martaregistrada, ahol sok humorral és sóval meséli el ausztrál életét. Legújabb felfedezésed? A Ausztrál felmosók és seprűkamelyek tisztítása nem tűnik túl praktikusnak.

híres házak

Egy másik tisztítóeszközről talán nem tudunk annyi véleményt mondani, de a felmosóról igen, hiszen az a A spanyol találmányt Manuel Jalón Corominas alkotta meg 1956-ban és ez forradalmasította a háztartási takarítás világát. Ahogy a TikToker Marta videójában látjuk, az ausztrál felmosópálca formája nem áll távol az eredetitől, a spanyoltól: ez is egy fém bot nedvszívó pamutcsíkokkal szélsőségében. De mi a helyzet a kockával? Hol hagyjuk?

Tudtad?

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche