Ezek a csillagjegyek az önpusztításig tökéletességre vágynak

Kos (március 21. – április 20.)

A Mars által uralt Kost a verseny hajtja. Mindent megtesz, hogy hazajusson az aranyért, gyakran nagy, sőt kockázatos távolságokra megy, hogy megszerezze. A Kos a nyugati állatöv első jegye, ezért mindenben első akar lenni. A Kos is egy énközpontú jegy, ezért saját igényeit helyezi mások szükségletei elé.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ne tévesszen meg Leo szórakozása. Ha van esély arra, hogy az Oroszlánok az elismerés révén figyelemre méltatják magukat, akkor mindent megtesznek. Állhatatos tűzjelként a bátor Oroszlánok irányításra és hatalomra vágynak, hogy könyörtelenül annak járjanak, amit akarnak. Gyakran a legjobbak akarnak lenni. A Nap uralma motivációt ad nekik a sikerhez, és arra, hogy mások észrevegyék őket valamiért.

Szűz (23.8. – 22.9.)

A szüzek aprólékosak és alaposak – ezek a tulajdonságok minden tevékenységük csúcsára viszik őket. Küldetésük, hogy kielégítsék személyes céljaikat, és példaképek legyenek mások számára. Mivel az intelligens Merkúr uralma alatt álló, változékony jel, gyorsan át tudnak haladni az útjukba kerülő változásokon és kihívásokon.

Bak (december 22. – január 20.)

Bármilyen akadály is állja az útjukat, a Bakok rendíthetetlen elhatározása, hogy magasra emelkedjenek eredményeik terén. A karrier és a közkép tizedik háza uralja őket, ezért logikus, hogy a sikerre koncentráljanak. Maradandó nyomot akarnak hagyni a világban. A Szaturnusz uralma alatt ez a földi jegy fegyelmet áraszt, és nem fél a kemény munkától. Addig fognak kínlódni, amíg ez azt jelenti, hogy teljesítik a kívánságukat. A Szaturnusz uralma készsé teszi a Bakot arra, hogy elhalassza a kielégülést és az áldozatot egy magasabb cél érdekében.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche