Ezek a férfiak tele vannak humorral a társadalomban, unalmasak otthon. Ez az ő jelük!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán férfiak született szórakoztató és mesterei minden dráma. Nekik vannak a legviccesebb kifejezései és a legőrültebb poénjaik, amitől a körülöttük lévőket ámulatba ejtik. Lehet, hogy egyesek bosszantónak találják természetes ösztönüket a túlzásba, de a legtöbben körülöttük élvezik karizmájukat. Leónak sajnos közönségre van szüksége maga köré, amint hazaér, biztosan nincs tele poénokkal és többnyire csak pihen. Erőt gyűjt a következő fellépéséhez.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek igazi művészek, akik mindig tudják, hogyan kell szórakoztatni. Amellett, hogy rendkívül artikulálnak, mindig a megfelelő reakciót mutatják be, bármilyen helyzetről is legyen szó. Természetüknél fogva nagyon optimisták, és szeretnek új barátokat szerezni. Általában ezt soha véget nem érő humoruknak és különleges varázsuknak köszönhetően teszik.

Egy Ikrek mellett sosem lehet rossz kedved. Pozitív és vidám természetük mindenkit megfertőz, még a legszomorúbb embereket is. Mindig tudja, hogyan kell felvidítani az embert, mert e vicces homlokzat mögött nagy érzékenység van. Érzékenységének igazi oldalát az otthoni környezetben mutatja meg, ami persze nem mindig örömteli látvány.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A nyilasok rendkívül szeretik megnevettetni a körülöttük lévőket. Bájukkal és szellemességükkel könnyedén el tudnak szórakoztatni egy egész embercsoportot. Számos utazásuk során többnyire elképzelhetetlen kalandokat élnek át, és nagyon szívesen mesélnek bárkinek szokatlan élményeikről.

A Nyilas gyakran a bulik és családi ünnepségek sztárja. Amint azonban bezárul mögötte otthon az ajtó, meg tudja mutatni unalmas és csúnya oldalát is. Utálja, hogy bezárják valahova, és azon gondolkodik, hogy milyen kalandra készül a következő.

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos valóban az egyik legviccesebb csillagjegy. A Kosok általában bohócok, hisznek abban, hogy cselekedeteikkel, mozdulataikkal, grimaszokkal szórakoztatnak másokat. Ennek a tűzjelnek is elég hosszú viccek és történetek listája van a tarsolyában, amelyeket csak akkor használ, amikor jó benyomást akar kelteni. Ezután kimerülten tér haza, és a bohóc kissé unalmas patrónussá válik.

Forrás: Youtube

Források: ,

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche