Ezek a tippek segítenek elkerülni, hogy ruhák gyűljenek össze a széken

Te is elestél. Bár a legszervezettebb szeretne lenni, ha van egy bútor a közelben, akkor minden ruháját ott hagyja. Aztán vissza kell tenni a szekrénybe. Azt tanácsoljuk, hogy ne felhalmozzák a ruhákat a szoba szélén vagy az öltözőből, hátha ilyen van otthon.

Hogyan ne halmozzon fel ruhákat a széken

Mentse el, amit éppen eltávolít

Egy dolog, hogy elkerüljük ezt a rossz szokást, és ne csináljunk mindent káoszba, hogy azonnal mentsük el mindazt, amit leveszünk, amikor elalszunk és felvesszük a pizsamánkat. Ha koszos, akkor a koszos ruhakosárba kerül, ha pedig tiszta, akkor a fiókban és a szekrényben kell tárolni.

Rutinok

Ha ez nehéz számodra, ami nagyon egyszerű, akkor létre kell hoznod valamilyen rendelési rutint. Nem kell hozzá, de ezekkel a szokásokkal könnyebben nem maradnak ott napokig a ruhák. Látni fogja, hogy ez egyszerűbb, és minden egyszerre lesz a számítógépén.

Mire való a szék? Szükséges?

Hangsúlyoznunk kell, hogy a szék azért van, mert funkciója van, és nem az, hogy a ruhákat felhalmozódva hagyja. Tehát ha ülésre való, akkor erre használd, de ha tele van dolgokkal, akkor soha nem fogod megtenni.

Egy másik dolog, hogy gondold át, ha feleslegesen foglal-e el, vagyis tényleg csak Ez a másik funkció elvégzésére szolgál mert akkor leveheted és nem lesz máshol hagynod a ruhát, csak a neki megfelelő helyen.

Vegyél akasztókat

Egy másik trükk, amellyel megszabadulhatsz ettől a rossz szokástól, ha veszel egy ruhatartót, vállfákat, szamarat stb. mert lehet, hogy valahol máshol van a szekrény, vagy nincs hely másnak. Ebben az esetben különféle kabáttartók állnak rendelkezésre a ruhák jobb rendszerezéséhez, és többé nem kell a szobában lévő bútorokat használnia erre a célra.

Tippek

  • Rendezze meg a ruhákat abban a pillanatban, vagy ha nem tudja, alakítson ki szokásokat, hogy a megfelelő időben tegye, és így a dolgok nem halmozódnak fel
  • Vásároljon bőröndöket, kabáttartókat, fogasokat és másokat, amelyek a ruháinak tárolására szolgálnak, és hagyja a széket arra, amire valóban szükség van
  • A legjobb, ha nincs ilyen bútor, mert mindig kísértés, hogy ott hagyjuk a dolgokat, ahol nem valók.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche