Ezek után már nem használom a szállodai szoba edényeit. Meg fogsz döbbenni.

A szállodai szobákban legtöbbször van vízforraló, csészék vagy poharak és néhány darab kávé vagy tea a vendégek számára. Ezek arra szolgálnak, hogy a szobából való kilépés nélkül elkészíthessék kedvenc italukat. A szállodai szobákban lévő csészék és bögrék azonban gyakran nem használhatóak. Tudja meg, miért.

A szállodákban ma már bevett gyakorlat, hogy egy szobát felszerelnek a többnapos tartózkodás során szükséges berendezésekkel és kiegészítőkkel. A szobában lévő csészéket vagy poharakat nem mindig mossák vagy forralják ki megfelelően. Ennek ellenére teljesen más célokra is használhatók.

Miért nem szabad poharakat használni a szállodai szobában?

Sokan, különösen a korábbi szállodai alkalmazottak, óva intenek a poharak vagy poharak használatától. Nagyon gyakran nincs idő a szobák takarításakor és az új vendégek fogadására való felkészítéskor a csészék és poharak alapos elmosására. Érdekes módon a szobatisztító szerek között nincs mosogatószer vagy szivacs, így a személyzetnek más termékekkel kell tisztítania. Ezért az edényeket leggyakrabban WC- vagy üvegtisztítóval mossák el, és a vendégek után használt ronggyal vagy piszkos törülközővel vagy lepedővel törlik le.

Mi a teendő ilyen helyzetben?

Ha nagyon szeretne poharat vagy poharat használni, megpróbálhatja saját maga elmosni, majd forró vízzel leöblíteni. Ne feledje azonban, hogy előtte ellenőrizze a vízforraló tisztaságát, ami szintén higiéniaellenes lehet. Mégis, mindig jó ötlet, ha saját bögrét visz magával az útra, hogy megkímélje magát egy kis extra stressztől. Az is jó ötlet, ha eldobható papír- vagy műanyag evőeszközöket használ, amelyeket ivás után egyszerűen eldobhat.

Hogyan használjam a poharakat és poharakat a szállodai tartózkodás alatt?

Ezek a kütyük remekül működnek ébresztőóraként, egyszerűen tegye a poharat a bejárati ajtó kilincsére, és helyezze rá a másik edényt. Ez a kialakítás biztosítja, hogy ha valaki kívülről megpróbál bejutni a szobába, az üvegek leesnek, és olyan hangot adnak ki, amely hatékonyan elriasztja a betolakodót.

A befőttesüveg hangszóróként is jól fog működni zenehallgatáshoz. Csak helyezze bele a telefonját, és a hatás ugyanaz lesz.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche