Ezekben a jelekben a nők tíz évvel fiatalabbnak tűnnek. Te is köztük vagy?

Korának nézel ki, vagy egy évvel fiatalabbnak? Ha ez a második lehetőség, akkor valószínűleg elég szerencsés vagy, hogy a következő csillagjegyekhez tartozol. Tíz vagy több évvel fiatalabbnak tűnnek, mint valójában.

Vízöntő

21. 1. – 20. 2.

A Vízöntő nők egész életükben kislányoknak néznek ki. Tinédzser korukban ez hihetetlenül idegesítő volt, mert nem akarták elengedni őket sehova, nemhogy alkoholt önteni rájuk, pedig a társaiknak semmi gondjuk nem volt vele. Sajnos a nagykorúsággal sem változott semmi, amikor a harmincas éveikben is fel kellett mutatniuk a személyi igazolványukat, amikor egy üveg bort akartak venni egy boltban.

A Vízöntők csak idővel fedezik fel fiatalos megjelenésük nagy előnyét, amikor körülöttük mindenki megöregszik, és egyre kopottabb lesz, miközben ez még jól áll nekik. Nem lesz szükségük botoxra vagy egyéb kozmetikai fejlesztésekre, mivel nem áll fenn a ráncok vagy a bőr megereszkedésének veszélye. Az univerzum örök fiatalságot adott nekik a borban!

Rák

22. 6. – 22. 7.

A Rák jegyében élő nők őzikékben szenvednek, ezért előnyükre válik, hogy sokkal fiatalabbnak tűnnek, mint amilyenek. Legalább nem érzik magukat kínosan egy olyan szerető mellett, aki a fiuk egykorú. Račice valóban tíz évvel fiatalabbnak tűnik, mint a személyi igazolványukban feltüntetett születési dátum.

Az univerzum a Rák jelét örökkévaló plusz erőt, vitalitást és bensőséges kapcsolat iránti vágyat adott. Szerencsére ezeknek a nőknek nem okoz gondot tartani a nyuszi élettempóját. Általában szép a kapcsolatuk gyerek nélkül, ahol csak a párjukkal szórakoznak. Sokat utaznak, költenek és a világ különféle örömeiben hódolnak.

Skorpió

10. 24-től 11. 22-ig

A skorpiók megfelelő gondozás nélkül talán nem is néznek ki tíz évvel fiatalabbnak, de annak köszönhetően, hogy nagyon vigyáznak magukra, a legdrágább krémeket és szérumokat használják, amitől csúcsszépek, legalább tíz évvel fiatalabbnak tűnnek, mint amilyenek. Soha nem fekszenek le sminkelve, kaviáros arcmaszkokkal ápolják bőrüket, és emiatt nem is ráncosodnak.

A Skorpió nők nem öregszenek meg gyorsan melletted, ha anyagilag biztosítod őket az alapos és költséges ellátáshoz. De akkor már nyugdíjas korig melletted lesz egy előkelő és elbűvölő hölgy, és nem kell fiatalabbakat keresned. A Skorpiód jobban fog kinézni, mint bármely fiatal nő.

Forrás: Youtube

kapcsolódó cikkek

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche