Ezzel a barna hajra készült maszkkal nem kell többé foglalkoznia az ősz hajjal. Babérlevél trükk

A szürke haj általában mindannyiunkat érint. Van aki előbb, van aki később. Ez a szervezet öregedésének egyik jele. Idővel a hajhagymákban a pigmentáció csökken, a melanin pedig egyre áttetszőbbé válik. Ennek azonban más okai is lehetnek. Néha lehet örökletes, máskor a hosszú távú gyógyszeres kezelés befolyásolja a haj őszülését, és gyakran az egészségtelen stressz is közrejátszik.

Próbálja ki természetesen

Nem kell károsítania a haját vegyi festékekkel, amelyek idővel rontják a minőségét. Túlzott kiszáradást, fokozott törékenységet és néha allergiát okoznak. Vigyázz egészségesen hajadra, csak fűszerekre és kávéra van szükséged.

Forrás: Youtube

Készítsen főzetet ősz hajra

Szükséged lesz szegfűszegre, ami az ősz haj hatékony összetevője. Öntsön 1 evőkanál ebből a fűszerből egy fazékba, és adjon hozzá 1 evőkanál instant kávét és 2 nagy babérlevelet. Felöntjük 1,5 csésze hideg vízzel, és ha a keverék felforrt, hagyjuk főni 10 percig. Sötét főzetet kapsz, amit szitán kell átszűrni. Hagyjuk kihűlni, és zárható üvegben tárolhatjuk a hűtőben.

Könnyen használható

Alkalmazás előtt öntse a főzetet egy kis porlasztóba. Mindig válassza szét a haját, és permetezze be az oldattal az ősz hajat. Miután az összes növedéket és a fehér hajat így permetezte be, hagyja a hajon 2 órán keresztül. Ezt követően mossa meg és kezelje a haját a szokásos módon. A kezelést hetente kétszer végezheti. A szürke haj hamarosan megszűnik zavarni.

Próbáld ki a zsályát is rozmaringgal

Mindkét fűszernövényt 1:1 arányban keverjük össze, öntsünk rá 1 csésze forrásban lévő vizet, és fedő alatt hagyjuk kelni 10-15 percig. Ezután szűrjük le a főzetet, és mosás után használjuk rendszeresen hajbalzsamként. Folytassa, amíg el nem éri a kívánt árnyalatot.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche