Farkashold: Eljön az év első teliholdja. Mit hoz a jeled?

Akár hiszel az asztrológiában, akár nem, a telihold teljes pompájában való nézése már önmagában is felejthetetlen élmény. Nagy asztrológiai jelentőséget tulajdonítanak ennek a jelenségnek, hiszen állítólag a teli- vagy farkashold és a ház, amelyben előfordul, más-más energiát hoz minden csillagjegyhez.

Kos (március 21. – április 20.)

A Kos által szimbolizált tűzjel légköre nyugodt és meleg lesz. Ne hagyd, hogy bármi siettessen. Szánjon egy pillanatot a kikapcsolódásra és lazítson, mielőtt nekivágna az új évnek a feladatok és felelősségek őrjöngése mellett.

Bika (április 21. – május 21.)

A telihold energiája ennek a jegynek a belső érzelmei felé irányul. Kényelmetlennek tűnhet, ha nehéz beszélgetéseket folytat az érzéseiről a szeretteivel, de ez a telihold erre késztet, és végre megkapja a nagyon szükséges megkönnyebbülést.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Ez a jel nyilvánvalóan érezni fogja a Farkashold hatásának nagy részét, ahogy az a házukban előfordul. Légjegy Az Ikreknak meg kell határozniuk bizonyos határokat, választaniuk kell a személyes fejlődést, és mindenekelőtt a mentális egészséget kell előtérbe helyezniük. Ennek az általában társaságkedvelő csillagjegynek a belső érzéseire kell összpontosítania, udvarias távolságot tartania mindenkitől és mindentől, ami megzavarja a nyugalmukat.

Rák (június 22. – július 22.)

Mivel a Farkashold részben a Rák házába is esik, ez a nyilvánvalóan szentimentális jel még érzelmesebb lesz ebben az időszakban, és megtalálja a módját, hogy kiadja elfojtott érzéseit.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A figyelemfelkeltő, Nap-hatású jegy szokatlanul tartózkodó lesz a Farkashold idején. Oroszlán számára a csillagok az önvizsgálatot és az egyedüllétet tanácsolják.

Szűz (23.8. – 22.9.)

Ez a praktikus, tökéletességre törekvő jel a változás kedvéért szemügyre veszi személyes kapcsolatait. A hangsúly a szerettein és a családon lesz, nem a munkán. Ez lehetőséget ad a Szüzeknek, hogy ápolják a hozzájuk legközelebb álló kapcsolatokat, és egyszer csak felfedjék a szívüket.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A Szűz teljes ellentéte, a Mérleg légjegy a januári telihold idején inkább szakmai fejlődésükre összpontosít. Ebben az időszakban az önbizalom meghatározó munkacéljaik megvalósításában.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpió jegynek át kell állnia a vihart, mivel ebben az időszakban nem túl kellemes helyzetekkel kell szembenézniük. Ez a mélyen vállalkozó jegy időnként kissé bosszúálló lehet. Most azonban nincs itt az ideje, hogy a Skorpiók kövessék alapvető ösztöneiket, mert higgadtnak kell maradniuk.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ez a jegy általában kiegyensúlyozott életszemléletéről ismert, de a telihold túllendítheti őket, és kiemelheti személyiségük drámai oldalát. Ne hagyja, hogy az érzelmi felfordulás túlságosan zavarjon, és próbáljon nyugodt maradni, mivel ez csak átmeneti szakasz.

Bak (december 22. – január 20.)

A szorgalmas és túlbuzgó csillagjegy az otthonra fordítja energiáit. Mély beszélgetést folytatnak egy szeretett személlyel, és erősítik a személyes kapcsolatokat.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

A Vízöntőnek lesz kedve kivenni egy kis időt a munkából és kikapcsolódni. Ez egy jól megérdemelt pihenés ennek a progresszívségéről ismert jelnek.

Halak (február 21. – március 20.)

A szerelem lesz az álmodozó Halak figyelmének középpontjában. A januári telihold elindítja ennek a vízjelnek a romantikáját, aki szeret fantáziavilágában maradni.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche