Felejtsd el növényeidet ezen az ünnepen: a forradalmi trükk, amely tökéletes állapotban tartja őket

Nyaralni készül, és nem tudja, mit kezdjen a növényeivel? Lehet, hogy megkértél egy szomszédot vagy családtagot, hogy jöjjön el a házadba, hogy odaadja őket, amikor szükségük van rá, de az igazság az, hogy nincs szükség arra, hogy bárki is eljöjjön az otthonodba öntözni a növényeidet, figyelembe véve, hogy egy trükk, hogy hatékonysága miatt már vírusos a hálózatokon. Vegye figyelembe, mert alább elmagyarázzuk, a forradalmi trükk, amely tökéletes állapotban tartja ruháit, amíg távol van.

A trükk a növények számára nyaralás közben

Ezen a nyaraláson el tudja felejteni a köszönetét a . Különleges, hála a @fetenmarket Instagram fióknak, egy üzlet, amely ökológiai termékeket kínál, de olyan hatékony trükköket is kínál, mint amit most elmagyarázunk Önnek.

A trükk az úgynevezett „vízzselé növények számára” elkészítése.ami segíthet abban, hogy az augusztusi távollétünk alatt a növények megfelelő gondozásban részesüljenek.

A trükk alkalmazásához szüksége lesz 250 ml víz és egy tasak, amely néhány vörös alga sejtfalából nyert poliszacharid. Konyhában és élelmiszeriparban sűrítő, zselésítő és stabilizálószerként használják, így ennek a tulajdonságának köszönhetően a víz sűrítésére is szolgál majd, hogy akkor is „locsolhassuk” a növényeket, ha nem vagyunk otthon.

Hogyan alkalmazzuk a vízzselatin trükköt növények számára

A trükk végrehajtásához Csak az alábbi lépéseket kell követnie:

  • Tegye fel a vizet a tűzre, és tegye bele az agar-agar tasakot.
  • Jól keverjük össze két percig keverjük
  • Amikor a víz felforr, töltsön meg egy formát vagy edénybe, és egy órára hűtőbe tesszük.

Így, ahogy az Instagram videón is látható, kis vízzseléket kaphatsz majd. És így, felteheti őket a növényekre, és garantálja, hogy jól gondozzák őket távolléte alatt. Gondoljon arra, hogy a páratartalom és a hő maga okozza a zselatin feloldódását, és így lehetővé teszi a növény számára, hogy megkapja a szükséges vizet.

Meghagyjuk nektek a már vírusos videót és amely bemutatja ezt a hatékony trükköt a növények gondozására nyaralás közben:

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche