Felesleges letekercselés nélkül: hogyan kell tisztítani a szifont rögtönzött eszközökkel

A konyha takarítása mindig kellemetlen érzelmeket vált ki. Különösen, ha olyan területekről van szó, amelyek gyakrabban eldugulnak el, mint mások. Például egy szifon tisztítása magában foglalhatja annak kicsavarását és eltávolítását az eltömődések eltávolítása érdekében. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a szifon tisztításának módszerével, amely a legtöbb esetben hatékonyan működik. Ha azonban az elzáródás nagyon súlyos, a radikális módszerek nem kerülhetők el.

A szifon letekerés nélküli tisztításához mindössze két olyan terméket kell használnia, amelyek szinte minden otthonban megtalálhatók. Nevezetesen – szóda és ecet. Csak annyit kell tennie, hogy öntsön egy pohár szódát a lefolyóba, és öntsön egy pohár ecetet. A leeresztő lyukat szivaccsal vagy ronggyal le kell fedni, mivel a két termék kombinációjából aktív gázok képződnek. Várjon 20 percet, majd adjon hozzá 1 liter forrásban lévő vizet vagy forró folyóvizet.

Ha ezzel a módszerrel nem lehetett eltávolítani az eltömődést, akkor szét kell szerelni a szifont. Tisztítsa meg a szétszerelt szifont egy régi fogkefével, távolítsa el a törmeléket minden elemről, majd csavarja vissza.

Annak elkerülése érdekében, hogy a szifon eltömődése gyakori problémává váljon, használjon szifonszűrőt, és ne felejtse el kimosni a tányérokról az ételmaradékot a szemetesbe.

Korábban írtunk az eszközökről. Ha még nem döntött a száraz por vagy gél mellett, akkor ez a cikk neked szól.

A hírfolyam szerkesztője: Natalya Khitskaya

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche