Ha azt szeretnéd, hogy a fürdőszobád makulátlanul tiszta legyen, ez az egyszerű szabadalom újjá varázsolja a fürdőszobai csaptelepet. A víz és a szappanos víz pedig lassabban fog felhalmozódni. Gyertyával is tisztán tarthatod a csaptelepet. Hogyan segíthet és hogyan használhatod?

A fürdőszoba egy olyan hely, amelynek tisztán tartása elég nagy kihívást jelent. Ugyanakkor rendszeresen mosni kell, hogy megelőzzük a nehezen eltávolítható szennyeződések kialakulását. Ez különösen fontos a krómozott felületek esetében. Van azonban egy olyan házi módszer, amely ragyogóvá teszi a fürdőszobai csaptelepet, és megvédi a lerakódások kialakulásától. Mit kell pontosan tenni, és mire jó a gyertya?

Hogyan kell ápolni a fürdőszobai csaptelepet? Így tisztítsd meg hatékonyan

A legjobb, ha mikroszálas ruhát használsz a fürdőszobai csaptelep tisztításához. Ne használjon durva szivacsot vagy erős vegyszereket az elszíneződések elkerülése érdekében.. Ha egy fürdőszobai csaptelepet többek között a finom bevonatától is megfosztja, a felülete hajlamosabb lesz a korrózióra. Ezért egyszerűen mossa le a csaptelepet egy vízbe mártott puha ronggyal, majd törölje szárazra egy második ronggyal. Alternatív megoldásként használhat kifejezetten ilyen típusú felületek tisztítására kifejlesztett krémet vagy folyadékot.

Házi szabadalom a tiszta fürdőszobáért. Használjon gyertyaviaszt

Védje a fürdőszobai csaptelepet az újabb lerakódásoktól, szennyeződésektől és portól egy alapos tisztítás után. Ehhez használhatunk egy kedvenc termékünket, ami általában mindenkinek van otthon – gyertya. Csak dörzsölje meg vele a krómozott felületet, majd használjon puha ruhát vagy tiszta ruhát, hogy megszabaduljon a foltoktól, és alaposabban bedörzsölje a viaszt a csaptelepbe vagy a csapokba.

Ezzel nemcsak kifényesíti a felületet, hogy úgy ragyogjon, mint újkorában, hanem azt is biztosítja, hogy a víz egy ideig ne hagyjon rajta foltokat. Így a szennyeződések és maradványok nem fognak megtelepedni a fürdőszobai csaptelepen. Természetesen egy konyhai csaptelep is tisztítható és védhető így.

Ha nincs otthon gyertyánk, nem veszítünk semmit. Nés ugyanerre a célra viasszal bevont sütőpapírt is használhat.. Csak tépjen le egy darabot, és törölje át vele a krómozott felületet, így a viasz eltávolítja a maradékot, és védőréteget hagy az akkumulátoron.

Kapcsolódó cikkek:

Ezt a keveréket bárki elkészítheti otthon! Mindössze három alapanyag elég ahhoz, hogy a fürdőszobád újra újjá varázsolja a fényét!

Olyan szaga van a fürdőszobádnak, mint egy szeptikus tartálynak? Csak egyféleképpen oldhatod meg. A megoldás az Ön keze ügyében van