Finom zöldségkrém mindössze 3 összetevőből

ZAz eleniumkrém nagyszerű módja annak, hogy több zöldséget építsünk be az étrendünkbe. Könnyű, ízletes és alkalmas uzsonnára vagy főétkezés kísérőjeként. Ez egyszerű és gyors, az eredmény mégis lenyűgöz minden zöldségkedvelőt.

Hozzávalók: – A zöldségekből készült ételekből készült ételekből készült ételekből készült ételekből készült ételekből:

  • Sárgarépa, petrezselyem, zeller (1:1:1:1 arányban).
  • Só és bors (ízlés szerint)
  • Fokhagyma (2 gerezd vagy ízlés szerint)
  • Majonéz (ha szükséges)
  • Tejföl (ha szükséges)

Elkészítési eljárás:

1) Reszeljük le a zöldségeket: A sárgarépát, a petrezselymet és a zellert finom reszelőn lereszeljük. Fontos, hogy az arány 1:1:1 legyen, hogy az íz kiegyensúlyozott legyen, és egyik zöldség se domináljon.

2) A zöldségek fűszerezése: Sózzuk és borsozzuk a reszelt zöldségeket ízlés szerint. Adjunk hozzá reszelt fokhagymát – a mennyiséget ízlésünkhöz igazítjuk, de két gerezd ajánlott.

3) Adjuk hozzá a majonézt és a tejfölt: Keverjük össze a majonézt és a tejfölt 1:1 arányban. Állítsa be a mennyiséget, hogy ne legyen se túl híg, se túl sűrű a kenhető krém.

4) Keverje össze a hozzávalókat: Adjuk a majonéz és a tejföl keverékét a reszelt zöldséghez, és keverjük jól össze, amíg sima kenhető masszát kapunk.

5) Alternatíva az egészségesebb változathoz: A kenőcs egészségesebb változatához elhagyhatja a majonézt, és csak tejfölt használhat.

Tipp:

  • A kenőcs finom friss kenyérrel tálalva, szendvicsek töltelékeként vagy zöldségrudacskák mártogatójaként.

https://primainspirace.cz/2023/12/10/jednohubky-z-toustoveho-chlebu-ktere-na-stole-nevydrzi-ani-chvili-rychle-a-chutne-obcerstveni/

Következtetés:

Ez a zöldségkrém tökéletes példa arra, hogy az egészséges táplálkozás lehet egyszerű, mégis rendkívül finom. Tökéletes azok számára, akik egy gyors és egészséges receptet keresnek étrendjük felfrissítéséhez.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche