Georgi Petkov gyógyító: A nyomorékok sétáltak, és 3 néma gyerek beszélt

Georgi Petkov gyógyító Gorna Oryahovitsából származik. Több száz embert gyógyított meg azzal, hogy minden évben országunk erős energetikai helyeire utazott.

Ott volt, ahol különleges mantrák és imák által, ajándékának köszönhetően tudott segíteni a szenvedőkön.

Hogy mindez hogyan történik, lásd a Georgi Petkov gyógyítóval és tisztánlátóval készült interjúban.

– Petkov úr, hogyan és mikor fedezte fel magában a betegek és szenvedők segítésének ajándékát?

– Talán közel 25 éve próbálok segíteni, gyógyítani, de rögtön azt mondom, hogy mindez felülről van lefektetve, ami utólag feloldódik. Semmi sem véletlen, nem véletlenül engedték meg, hogy meglátogassam a Szent Sírt. Lehet, hogy az emberek számára hihetetlennek tűnik, de Jézus Krisztus folyamatosan megjelent nekem, mégpedig fentről a Szent Sírnál, azt mondta nekem: „Most a hetedik ajtót nyitjuk meg neked, ez a bölcsesség és a tudás ajtaja.”

Ott kaptam az első sugarat Bulgáriának, ismét mondom – hihetetlen volt, nem megyek bele a részletekbe, mivel nehéz megvalósítani. És azt mondták, hogy ha megkapom a 3 sugarat, akkor Bulgária megy előre. Megkaptam a második sugarat a Madar Horseman-en. És most Isten dönti el, hogy mikor, hol, hogyan, melyik évben kapom meg a harmadik sugarat.

Dr. Ivan Pidakev: A diabéteszes láb a cukorbetegség legsúlyosabb szövődménye

– Hogyan kezeled a betegeket? Ha jól tudom, ez csak szent helyen történhet, nem?

– Így van, szent helyen történnek a dolgok, és számomra az eddigi legerősebb energiát a Krastova Gora fogadja. Vannak más ilyen helyek Bulgáriában, ahová csoportokkal vagy egyénileg beteg emberekkel látogatok el. Az Úr 12 angyali nyelvet adott nekem, ezek a héber nyelvek, amelyeket fentről kaptam. Ezeken a nyelveken kezdek mantrákat énekelni. Nézd, nem én, a Szentlélek gyógyítja az embereket. Csak egy fogó vagyok Isten kezében. Először imádkozom, aztán elkezdem énekelni ezeket a mantrákat. Így nagyon magasra emelem a rezgéseket, leszállnak a Szentek és így gyógyítok betegeket. Ez egy nagyon erős isteni energia. Sok csoda történt, hihetetlennek tűnik, de tény. Folyamatosan járok és segítek, sok nehéz esettel foglalkoztam. Még egyszer mondom, minden Isten belátása szerint történik. De nem minden tőlem és Isten akaratától függ. Nagyon fontos, hogy az embernek legyen hite. Ha van hit, csodák történnek, ha nincs – nem működik. Ha van hit, az erők meggyógyítják az embert, és csodák történnek. A nyomorékok jártak. Több mint 500 embert gyógyítottam meg.

– Petkov úr, el tudná magyarázni egy kicsit konkrétabban és érthetőbben, hogyan zajlik nálad egy foglalkozás?

– Amikor hozzám jönnek az emberek, először megtisztítom őket. Áthaladok a „St. Basil” három nagyon erős imát adott nekem – Ciprián, Basil és Jézus Krisztusért. És akkor elkezdem énekelni a mantrákat, a Szentlélek leszáll és megtisztítja, meggyógyítja őket. Aztán még két helyen végzem el ezeket az eljárásokat. Minden gondolat és energia, a szentek ismerik minden gondolatunkat, minden cselekedetünket fent rögzítjük. Ezért minél több jót teszünk a Földön, annál egészségesebbek leszünk.

Sajnos az emberek rohantak pénzt keresni, mintha minden egy ördögi körben forogna, és stagnál, stagnál. De amikor csonthoz teszi a kést, jönnek és sírnak. Voltak nagyon súlyos eseteim. Vannak olyanok is, akiken Isten nem akar segíteni. Mert az ilyen ember egész életében hazudott, csalt, sőt bűncselekményeket követett el. Volt egy ilyen esetem egy szófiai fiatalemberrel.

– Tudna megnevezni néhány konkrét esetet olyan emberekről, akiket meggyógyított?

– Az utolsó egy kisfiúval, Krasimirrel volt Veliko Tarnovóból, aki rákos beteg volt. Isten valóban meggyógyította, mert követett mindenhová, minden energikus, istenfélő helyre, ahol jártam. Lehet, hogy említettem, súlyosabb esetekben a Krastova gora-ba viszem a pácienseimet. Mindenféle ember jött, többek között és mágiával, démonokkal. Amúgy egy ismerősömnek segítettem a pajzsmirigyében, 4 kezeléssel jobban lett. Aztán a lányának, akinek 3 évig nem volt gyereke, minden jobb lett, majd a menyének is ugyanezért. Az unokahúgom egy hatalmas petefészekcisztával tért vissza Olaszországból. Elvittem a Csodálatos Ikonhoz, elvégeztük a beavatkozásokat, és másnap, miután hazaértünk, elment kivizsgálásra Gorcsev professzorhoz Plevenbe, ahol megállapította, hogy minden kitisztult, ebből az entitásból nem maradt semmi. . Egy barátomat 2 szívinfarktussal gyógyítottam meg, amikor utólag megvizsgálták, csodálkoztak a kitisztult ereiben. A férfi sétál, nagyon jól. Külföldről is keresnek engem. Hollandiából, Görögországból érkeznek, főleg a gyerekeik miatt.

Táplálkozási szakemberek meglepő módon: a cézár saláta rendkívül káros

– Amikor a gyerekeket említette, milyen betegségeket érintenek a legkönnyebben?

– Ágybavizelés, daganatok a fejben, sok egyéb betegség. Például három néma gyerek beszélt. Isten mindent meggyógyít, ez az igazság, de ehhez hit kell. Isten számára nincsenek gyógyíthatatlan betegségek. A gyerekek pedig a legtisztább teremtmények, ők a virágok. És ismét emlékeztetni fogom – ezt a kezelést nagyon energikus helyeken kell elvégezni, mert az energia áthalad és megtisztul. A negatív energia kitisztul, és az ember meggyógyul. Könnyebb esetekben Veliko Tarnovo kápolnájába viszem az embereket, a komolyabbakkal Krastova Gorában tudok leginkább foglalkozni.

– Ha jól értem, nincs ára a szolgáltatásaiért…

– Igen, ez így van. Isten azt mondja: „Nem veszel el pénzt az emberektől. Ki mit hagyott rád, ezt.”

Még néha vannak olyan emberek, akik szenvednek, de nincs eszközük, akkor az Úr azt mondja nekem: „Éhen és szomjan nem hagylak.”

És valóban ezen az úton kell mennünk, ez a küldetésünk. Különben még egyszer elmondom. Ha nincs hit, az erők nem akarnak segíteni az emberen. Nem fordult Istenhez, nincs rá mód. Ezért mondom, hogy nekünk, embereknek jobbá kell válnunk. De mindenekelőtt a megbocsátás és a szeretet. Ezt hirdetik felülről. Amikor megbocsátasz, Isten vállalja ezt a problémát, ő büntet, nem mi. Bocsánatot kérünk. És fent azt mondják: „olyannak kell lenni, mint a testvérek, szeressétek egymást, segítsétek egymást”. Ez az út az új korhoz, és biztos vagyok benne, hogy eljön. És akik nem akarnak megváltozni – banditák, tolvajok, szélhámosok, nekik azt mondja Isten, hogy nincs többé reinkarnáció ezen a földön.

– Azt szeretném kérdezni, hogy meg tudod-e gyógyítani a karmikus terhet viselő embereket, aminek következtében súlyos betegségeket is kaptak?

– Alapvetően nem engedik, hogy beleavatkozzam a karmába. Ha az Úr és a szentek úgy döntenek, akkor megpróbálhatja. Egy konkrét esetet idézek. Egy nő Szófiából jött, Krasimira volt, rákos beteg. Aztán egy csoportban volt, talán említettem, de megjegyzem még egyszer, hogy én is vezetek 30-40 fős csoportokat, legutóbb pedig volt egy 80 fős csoportom. És úgy döntöttünk, hogy ezt a Krasimira-t elaltatjuk Tiszteletreméltó Stoyna ágyán, de amikor elhaladtam mellette és visszaforgattam az időt, láttam, hogy a dédapja a balkáni háború alatt hogyan hajtja az embereket, sokat mészárolt. emberek. Elmondtam neki ezt a látomásomat, megerősítette, ismerte a családtörténetét, tudott erről a dédapáról. Innentől jött rá a büntetés, mint súlyos betegség.

5 étel, amely veszélyessé válik újramelegítéskor

Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy megpróbálok neki is segíteni, imádkozni. Előkészítettem egy imát, és azt mondtam: „Uram, ha ez a te akaratod, nincs jogom beleavatkozni Isten szolgájának karmikus terhébe, kérlek, stb.”

Eljárásokat végeztem rajta. Olyan volt ez neki, mint egy keresztség. Amit tudtam, megtettem, de nagyon fontos az embert irányítani, pozitívan és mentálisan segíteni abban, hogy jól érezze magát. Már nem láttuk egymást, nem tudom megmondani, mi történt vele, felépült-e. Csak egy példát hozok a karmikus teherre, és arra, hogy hogyan nem lehet megszabadulni tőle. Ezzel kapcsolatban szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy sokan jönnek, akiket negatívan befolyásoltak, vagy ahogy mondani szoktuk, megvarázsolják őket. Sok ilyen ember keresett engem, betegen az ilyen befolyástól. Nekik is segítek, a súlyosabb eseteket a Krastova gorába viszem./

Yana BOYADJIEVA

Lájkolj minket a Facebookon is, ahol még sok hasznos és érdekes olvasmányt találsz mindenki számára!

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche