Gyengéd manikűr iskolába: ötletek, amelyek alkalmasak szeptember 1-re és az egész tanévre (FOTÓ)

Gyengéd manikűr iskolába: ötletek, amelyek alkalmasak szeptember 1-re és az egész tanévre (FOTÓ)

Nem minden oktatási intézmény fogadja a fényes és szokatlan manikűröket, valamint más megjelenési kísérleteket. Ezért tanulmányozás közben ki kell találnia, hogy milyen körömdizájn lehet megfelelő, még a legszigorúbb intézményben is.

Az a kérdés, hogy milyen manikűrt vegyen az iskolába, különösen aktuálissá válik az új tanév előestéjén. Ebben a cikkben az iskolai manikűr legfontosabb szabályairól, valamint az iskolába illő színekről és mintákról fogunk beszélni.

Ha az iskolai manikűrről van szó, a legjobb választás a meztelen vagy semleges árnyalatok: tejszerű, világosszürke, lágy rózsaszín és még fehér is. Ezek a körömlakk színek pedig tökéletesek a nyár után lebarnult bőrre.

Gyengéd manikűr iskolába: ötletek, amelyek alkalmasak szeptember 1-re és az egész tanévre (FOTÓ) - 1. fotó
Gyengéd manikűr iskolába: ötletek, amelyek alkalmasak szeptember 1-re és az egész tanévre (FOTÓ) - 2. fotó
Gyengéd manikűr iskolába: ötletek, amelyek alkalmasak szeptember 1-re és az egész tanévre (FOTÓ) - 3. fotó

Ami a terveket és mintákat illeti, a minimalista megoldások relevánsak lesznek az iskolákban. A geometriai minták, pontok, akvarell vonások és virágok segítenek finomabbá és szebbé tenni az iskolai manikűrt.

Gyengéd manikűr iskolába: ötletek, amelyek alkalmasak szeptember 1-re és az egész tanévre (FOTÓ) - 4. sz.

Ha kísérletezni szeretne, csinálhat egy francia manikűrt, de színes tippekkel. Ez a kialakítás nem kevésbé gyengéd lesz, és határozottan jobban érzi magát az oktatási folyamat során.

Gyengéd manikűr iskolába: ötletek, amelyek alkalmasak szeptember 1-re és az egész tanévre (FOTÓ) - 8. fotó

Meg kell jegyezni, hogy a fenti manikűr opciók nem csak az iskolába, hanem a szeptember 1-i ünnepre is alkalmasak. És ha nem tudja, milyen frizurát vegyen fel az iskolába az első csengetésre, akkor ne hagyja ki a divatos válogatásunkat.

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche