Gyilkos jelek, amikor a figyelem középpontjában vannak. Te is közéjük tartozol?

Rák (június 22. – július 22.)

A rákok a héjukról ismertek, amelybe a biztonság kedvéért visszahúzódnak. A Hold uralja őket, a bolygó, amely a magánéletünket és az érzelmeinket uralja. Ezek az emberek utálják a reflektorfényt, kerülik azokat a helyeket és eseményeket, ahol az emberek észreveszik őket. Ha ilyen rendezvényeken kell lenniük, akkor minden bizonnyal egyedül találja őket valahol a sarokban. A rákok természetes táplálók, és kényelmesebben érzik magukat mások szükségleteinek kielégítésében, ahelyett, hogy minden figyelmet magukra fordítanának.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

A megfontolt Szűzek hajlamosak sok mindent magukban tartani. Bár úgy tűnhet, hogy személyiségük egy része képes kezelni a hirtelen figyelmet, ennek a földjelnek a pragmatikus oldala általában győzedelmeskedik. A szüzek nem akarják felhívni magukra a figyelmet, elég erős az önbizalmuk ahhoz, hogy a képzeletbeli hírnevet nélkülözzék. Szeretik a magánéletet, és gondosan őrzik azt.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpió halálkarmainak célja van, és ez az, hogy kellő távolságban tartsanak mindent és mindenkit, aki veszélyezteti a biztonságát. Ezt a szenvedélyes vízjegyet a Plútó uralja, a rejtélyek, a gyilkosságok és a fekete mágia bolygója. A Skorpiók szeretik titkaikat jól rejtegetni, ezért szándékosan kerülik a rivaldafényt.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

Bár a Vízöntő elemi jel, szívesebben dolgoznak a színfalak mögött, mint a színpadon. Zodiákus őrültként felveszik a magányos farkas archetípusát. A Vízöntővel szemben áll a Nap, amelynek energiáját lényegében száműzték a jegyükből, így a Vízöntőket hidegnek és megközelíthetetlennek tartják.

Források: ,

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche