Gyorsan megszabaduljon a térdfájdalmaktól vegyszerek használata nélkül

Sportolás, hosszú séta vagy egészségügyi problémák után a térde fájhat. Nagyon kellemetlen és veszélyes is lehet. Ez általában valamilyen egészségügyi problémát jelent. Az orvoshoz fordulást semmiképpen sem szabad halogatni, de azt sem szabad hagyni, hogy a fájdalom megbénítsa. A fájdalom kezelésére vannak otthoni és hagyományos módszerek, amelyek segítenek.

Só, kurkuma és limelé keveréke

Vegyünk egy megfelelő edényt. Egészen kicsi lehet. Keverjünk össze 1 teáskanál durva sót, 1 teáskanál kurkumát és 1 teáskanál lime levét. Keverj össze mindent. Lefekvés előtt vigye fel a keveréket a fájó helyre. Ezután csavarja be a térdét élelmiszerfóliába. Ezután tekerje be kötéssel, sállal vagy vágott zoknival. Hagyja a borogatást egy éjszakán át.

Káposzta pakolások

A káposzta pakolások nagyon híresek, és évszázadok óta használják ízületi fájdalmak kezelésére. Nem kell más, mint egy káposztalevél a felaprításhoz. Ennek köszönhetően kiengedi a levet. Helyezze a levelet a térdére, a bokájára, a könyökére vagy a vállára, és csavarja be fóliába. Aztán ismét kötésben vagy sálban. Hagyja hatni egy éjszakán át vagy néhány órára a nap folyamán. A fájdalom nagyon hamar enyhül, mert a káposzta csökkentheti a fájdalmat és kivonhatja a gyulladást a szervezetből.

Burgonya és vodka keveréke

Egy kissé szokatlan módszer a burgonya és a vodka kombinációja. A burgonyát durvára lereszeljük, és kevés vodkával összekeverjük. Kenje a burgonya keveréket az érintett területre úgy, hogy teljesen befedje. Tekerje be a burgonyát kötszerrel, és hagyja hatni. Ha szükséges, megismételheti ezt a módszert.

Különleges borító egy régi orvosi könyvből

A gyógyító borogatás többféle formát ölthet. Ez a recept nagyon különleges. Melegítsünk fel egy kanál mézet vízfürdőben. Adjunk hozzá egy púpozott evőkanál mustárport, 1 teáskanál sót és 2 teáskanál szódabikarbónát. Mindent összekeverünk, hogy pasztát kapjunk. Helyezze fel a sarkot a fájó ízületre, csavarja be fóliába, majd kötszerrel vagy sállal. Hagyja hatni legalább 2 órán át vagy egy éjszakán át.

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche