A rózsabokraid bármelyik percben virágzásnak indulhatnak a kertedben. Nézze meg, mit tehet azért, hogy ez az időszak minél tovább tartson. Csak használj egy olcsó szert, amelyet gyakorlatilag bármelyik gyógyszertárban vagy drogériában megtalálsz. Ennek köszönhetően a szárak gyönyörű és buja virágokkal fognak hajladozni.

A rózsák sok kertész kedvenc növényei közé tartoznak. Ezek a virágok kétségtelenül különleges díszei a kerteknek, és gyönyörű szirmaikkal és színeikkel gyönyörködtetnek. Ahhoz azonban, hogy az Ön által megálmodott termést hozzák, kivételesen jól kell gondozni őket. Kiderült, hogy ricinusolaj, mint a haj és a körmök szokásos kezelése, hatékony kezelés lehet a növények számára. Mindössze néhány euróba kerül, és segítségével drága kondicionálót készíthetünk.

Ricinusolaj – használata. Nemcsak hajápolásra, hanem kedvenc virágaidra is.

A ricinusolaj rendkívül népszerű termék a kozmetikában, elsősorban haj-, fejbőr- és körömápolásra használják. A bőrápoló és bőrápoló termékekben is nagyon fontos összetevő, mert antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és védi a szervezetet a fertőzések ellen.. Kimutatták azonban, hogy nemcsak az embereken, hanem a növényeken is segíthet. Az olajban található olajsav és linolsav erősíti a virágok sejtszerkezetét, és sokkal hatékonyabbá teszi a fotoszintézis folyamatát. Ez azonban nem minden. Tulajdonságainak köszönhetően támogatja a növényeket a kedvezőtlen körülmények, a paraziták és a hőmérséklet-változások elleni küzdelemben.. Más szóval, segíti őket az egészséges növekedésben. Jó hír a kertészek számára az is, hogy a virágzás előtt álló rózsabokrok rendkívül jól reagálnak a ricinusolajra. Lássuk, milyen egyszerű olyan kondicionálót készíteni, amitől extra sűrűn fognak nőni, és mindenkit megörvendeztetnek körülöttük.

Ez a kondicionáló különböző rózsatípusokhoz alkalmas. Nézze meg, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen elkészíteni

A ricinusolajos rózsa kondicionáló elkészítése nagyon egyszerű. Csak egy evőkanál olcsó terméket keverjünk össze 10 liter vízzel.. Alapos keverés után a termék azonnal felhasználható. Intenzív hatása miatt a műtrágyát a következők szerint kell használni havonta legfeljebb egyszer kell kijuttatni. A legjobb, ha este csináljukhogy ne érintkezzen a napfénnyel. Permetezni is lehet. Erre a célra hígítson fel egy evőkanál ricinusolajat egy liter vízzel, és öntse egy permetező flakonos tartályba.. Kéthetente egyszer alkalmazza, ugyanakkor kerülje a teljes napfényt. A magas hőmérséklet és a sugárzás miatt a víz gyorsan elpárologhat, és az olaj nem lesz olyan hatékony. Arra is ügyelni kell, hogy ne alkalmazzon belőle túl sokat. A rózsabokrok esetében a megfelelő hidratálás a legfontosabb. A virágok túlzott telítése olajjal a levelek rothadásához és a növény virágzásának leállásához vezethet. Ebben az esetben néhány hétig abba kell hagyni a trágyázást, hogy a rózsának legyen ideje regenerálódni.

Kapcsolódó cikkek:

A rózsák utálják ezeket a növényeket. Jobb, ha nem ültetjük őket az ágyásba

A rózsákat ezzel a koktéllal öntözzük egész júniusban. A rügyek nagyobbak lesznek, mint a tenyered.