Ha fekete macskát látsz, annak nem kell balszerencsét jelentenie. 5 jelentése van! Ismered őket?

Ön is azok közé tartozik, akik szerint az út túloldalán lévő fekete macskák balszerencsét hoznak? Akkor talán meglepő lesz számodra, hogy velük pont fordítva van. Ha egy fekete macskát látsz átmenni az úton, annak nem egy, hanem spirituális jelentősége van. Mi mindent jelenthet a jelenléte a közeledben?

1. Gazdagság és jólét

Sokan úgy gondolják, hogy a fekete macskák csak balszerencsét hoznak. Ha azonban a mély múltba tekintünk, sok ősi nép imádta a fekete macskákat. Az emberek úgy hitték, hogy gazdagságot hoznak. Ez abból a macskaszokásból eredt, hogy a macskák ajándékokat hoztak gazdáiknak, például döglött egereket, békákat vagy madarakat. Sok ősi nép hazavitte a fekete macskákat, mert úgy hitték, hogy egy napon aranypénzt hoznak nekik.

2. Biztonságos utazás

Ha egy fekete macska van a közeledben utazás közben, különösen a vízen, az biztonságot jelent. Ha hajón, jachton vagy vitorláson találod magad, mindenképpen legyen a közeledben egy fekete macska, még ha csak egy plüssmacska is, mint talizmán.

Valamikor régen, amikor a tengeren való utazás élet-halál kérdése volt, és gyakran a teljes legénység nem tért haza, a fekete macskák szerves részét képezték a hajók életének. Eleinte a patkányok miatt, később azonban a fedélzetre vitelük szokása kiegészült azzal a legendával, hogy szerencsét hoznak a tengerészeknek. Idővel olyan erős védelmezőnek számítottak, hogy egy vagyonba kerültek, és minden tengerész vagy halász felesége tartott otthon egy fekete macskát.

3. Otthoni védelmezők és gyógyító hatások

A macskák olyan dolgokat is hallanak és látnak, amit mi nem hallunk vagy látunk. Előfordul, hogy hirtelen megdermednek és a semmibe bámulnak, morognak vagy sziszegnek. Az emberek mindig is úgy hitték, hogy látják a szellemeket, és megpróbálják elűzni őket, és megóvnak minket a láthatatlan gonosz erőktől.

Ennek az érzékelésnek köszönhetően a macskák segíthetnek felismerni, ha valaki a közelünkben negatív energiával és gonosz szándékkal rendelkezik. A fekete macskák különösen érzékenyek erre. Emellett a pörgésük gyógyító hatású is; tudományosan bizonyított, hogy a pörgésük 25 és 140 Hz közötti frekvenciával rendelkezik, ami gyógyítja a csontokat.

4. Termékenység és jó egészség

Az ókori egyiptomiak egy Bastet nevű istennőt imádtak, akit gyakran ábrázoltak drága ékszereket viselő fekete macskaként. Ő volt a termékenység és az egészség istennője. Erre egyszerű magyarázat van, az egyiptomiak a Nílus folyóra támaszkodtak a túléléshez. Ez biztosította számukra a mezőgazdasági jólétet, amelyet a macskák védtek azzal, hogy elkapták a patkányokat és más rágcsálókat, amelyek megpróbálták elpusztítani a termést. A macskákat az otthonaikba is bevitték, ahol, mint tudjuk, akár napi 20 órát is alhatnak, és idővel a háztartások, a nők és a szülések őrzőivé váltak.

5. Szerelem és házasság

A macskákat általában, és különösen a fekete macskákat hasznos őrzőknek tartják, mert elriasztják a patkányokat és a kígyókat. A régi Angliában még az ifjú házasok is gyakran kaptak nászajándékba egy fekete cicát. A magyarázat egyértelmű, az emberek akkoriban főként földműveléssel foglalkoztak, és a macskák védték a lakásokat és a termést a rágcsálóktól. A fekete macskákat ezért áldásként tekintettek rájuk, amely bőséges termés formájában gazdagságot hozott. A betegségeket okozó kártevők elpusztításával a macskák az egészség és a hosszú élet szimbólumává váltak. A hajadon nők úgy hitték, hogy egy fekete macska férjet hoz nekik.

Kíváncsi vagy, milyen állat vagy a csillagjegyed alapján? Nézd meg ezt a videót:

Forrás: Forrás:

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche