Ha nem tud lenyelni egy egész tablettát, ez a fecskendős trükk érdekelni fogja

Egy egyszerű tabletta bevétele sokak számára igazi rémálommá válhat, és van, aki nagyon nehezen tudja lenyelni, és hiába alkalmazzák a gyakorlatba a trükköket és a mozdulatokat, egyet sem lehet bevenni. tabletta.jó állapotú. Mutatjuk a nagyszerű trükk egy egész tabletta problémamentes lenyeléséreamit a fecskendős trükkként ismernek, és amely milliónyi nézettséggel söpör végig a TikTokon… ne hagyd ki!

A TikTok jelenleg a közösségi hálózat, egy igazi forradalom, amely a világjárvány miatti bezártság idején tapasztalta nagy növekedését, és amely ma rengeteg olyan tartalmat generál, amely különösen a trükkökre, táncokra és mindenféle kihívásra összpontosít, számos országban. .

A fecskendős trükk egy egész tabletta lenyelésére

Vannak, akiknek szuper könnyű bevenni egy tablettát, egyszerűen a szájukba veszik, adnak hozzá egy kis vizet, és komplikáció nélkül beleteszik, de Sokan vannak mások, akiknek ez valóban odüsszea. és egy igazán kellemetlen pillanatot élnek meg, ami nagy probléma, ha olyan kezeléssel szembesülnek, amelyet több napon keresztül gyakran kell szednie. Szerencsére vannak apró trükkök a tabletták egyszerű bevételéhez, beleértve azt is, amelyet ma mutatunk.

Egy Javi López nevű Tik Tok felhasználó (@javierlopezmontiel) december 6-án töltött fel egy videót, amelyben egy kis trükköt mutat be egy tabletta bevételéhez, például paracetamol vagy ibuprofen tablettát vagy aszpirint. A gyakorlatban való alkalmazáshoz fecskendőre van szükség, tű nélkül, a kérdéses tabletta és egy kis víz. Ahogy a videón is látható, az egész tablettát a fecskendőbe teszik, hozzáadnak egy kis vizet, és mozgatják, hogy feloldódjon, ügyelve arra, hogy ne jöjjön ki azon a részen, ahová a tű menne.

Miután feloldotta a tablettát, a fecskendőből a szádba viheted, a babák általában így szedik a gyógyszereket. Ugyanezt megtehetjük úgy is, hogy egy pohárba kevés vizet teszünk, majd hozzáadjuk a tablettát, és a tablettát úgy keverjük, hogy feloldódjon. Természetesen fontos észben tartani, hogy egy feloldott tabletta sokkal rosszabb ízű, mint egy egész tabletta, ezért érdemes felkészülni rá.

Íme a videó a fecskendős trükkről, amely kevesebb mint egy hónap alatt már meghaladta a 17 milliós megtekintést:

admin/ author of the article
Loading...
Kirsche