Ha szeretné eltávolítani a szőrt a ruhákról, adja hozzá ezt az összetevőt a ruhájához

Ha van otthon házi kedvence, nagyon valószínű, hogy a ruhájához tapadt szőrrel küzd. A mosógépbe dobás sajnos nem mindig oldja meg a problémát. Egy olyan összetevő, amely biztosan megtalálható a konyhájában, véglegesen megoldja a problémát.

A háziállatszőr zavaró lehet – mindenre rákerül, és nehéz megszabadulni tőle. Kendővel vagy porszívóval könnyen eltávolíthatók a bútorról vagy a kárpitról, de a probléma a ruházattal vagy az ágyneművel jelentkezik, ahol elakadnak. Az otthoni jogorvoslatok segítenek – olcsó és nagyon hatékony. Elég egyetlen „varázslatos” összetevőt önteni a mosógépbe, hogy örökre megszabaduljon a szőrtől.

Alkalmazza ezt kifejezetten

A háziállatok szőrét nehéz kézzel eltávolítani a textíliákról. Még a ruhahenger sem képes mindig pontosan felfogni az összes szöszöt. A szőrszálak különösen erősen tapadnak a felvillanyozott ruhákhoz, és a mosógépben máshoz is tapadnak, valamint a dob belsejéhez. A mosás során a szösztől való megszabaduláshoz elegendő egy univerzális és nagyon hasznos terméket – ecetet – használni.

Az ecet antisztatikus és lágyító folyadékként hat a textíliákra, és egyúttal segít megszabadulni a rossz szagoktól és a mosószer-maradványoktól. Ha kis mennyiségben adjuk a ruhaneműhöz, akkor visszaadja a ruhák élénk színeit és egyúttal eltávolítja a baktériumokat. Az ecet folteltávolítóként is használható.

Hogyan lehet megszabadulni a szőrtől a ruhákon ecettel

Csak annyit kell tennie, hogy öntsön egy fél csésze ecetet a mosógép mosószer-tartályába. Válassza ki az anyagnak megfelelő programot, és indítsa el a mosást a szokásos módon. Nem kell attól tartanod, hogy az ecetszag sokáig ott marad a ruhádon. Mosófolyadékkal vagy porral eltüntetik, a maradékot pedig a szárítás során is kiszellőztetik.

Jó tudni, hogy az ecetes trükk használatakor ne adjunk hozzá több öblítőt. Miután kivette a ruhákat a mosógépből, alaposan rázza fel a ruhákat, mielőtt felakasztotta őket. Az ecet segít leöblíteni a szöszöket a ruhájáról, és a kefével megszabadulni minden maradványtól. Ha sok a szőr, vagy nehezebb a foltok, adhatunk hozzá több ecetet.

Olvass tovább:

Olvasson további híreket a Google news

Rating
( No ratings yet )
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche