Halloween színekben! Frissítse fel a belső teret, ezúttal szellemek nélkül

Az ősz és a Halloween összetartoznak. És bár kísértetek, szellemek és csontvázak fűződnek ehhez az ünnephez, ezúttal hagyjuk őket az ajtónál.Csak a Halloween színeire koncentráljon. Narancs, arany, bordó – pontosan ezekkel a tónusokkal díszítheti a belső teret ősszel. Inspirációt kínálunk, hogy milyen kiegészítőkhöz nyúljon.

dekoráció A szoba belseje ősz és halloween stílusú dekorációkkal, WestwingNow.sk.

Kis változtatásokkal halloween színeket vihetsz be a nappaliba vagy a folyosóra, nyúlj párnák vagy takarók után ezekben a meleg árnyalatokban. Nyugodtan terítsd el a narancs vagy a barna több árnyalatát a kanapén, aminek köszönhetően érdekes és játékos elemet varázsolsz egy egyébként esetleg unalmasnak tűnő szobában.

dekorációk Balról felfelé: 1: Fotel, WestwingNow.sk, 2: Dekorációk, KIK, 3: Gyertyatartók, Asko, 4: Fotel, Bonami.sk

De narancssárga kiegészítőkkel is merészebb lehetsz – mit szólnál egy erőteljes tökös tónusú kanapéhoz vagy fotelhez? Hiányzik a bátorságod? Csak egyetlen érdekes fotel a szobában, és a belső tér más, frissebb hatást kap. Ha a narancs erős árnyalataival kombinálod, légy óvatosabb, nehogy otthonod „tök oázissá” váljon ennek a színnek a feleslegének köszönhetően.

dekorációk 1: Balról felfelé: Tál, Bonami.sk, 2: Párna, Asko, 3: Óra, Westwingnow.sk, 4: Asztali dekoráció, KIK

Továbbra is játszhat apró kiegészítőkkel, mint például faliórák, asztali díszek vagy tálak, poharak és gyertyatartók. Legyen mindez számít a halloween-i időszakban – de a színek is lehetnek tompábbak – például bordó, barna vagy arany.

dekoráció Szobabelső őszi színű dekorációval, WestwingNow.sk.
admin/ author of the article
Loading...
Kirsche